19.09.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Icebug
Icebug
Pace2 M Michelin Wic Gtx Black
957 kr
(1 647 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Icebug oppleves som normale i størrelsen i henhold til 2530 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Bruksområde:

Vanntett

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Syntet, Gore-Tex

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

60025-37

Icebug Pace2 M Michelin Wic Gtx Black Støvel


Allsidig og vanntett sportsstøvel for menn


Om du er på utkikk etter en lett og allsidig treningsstøvel, er Icebug Pace2 M Michelin Wic Gtx Black et glimrende valg. Støvlene har en fleksibel gummisåle og et ytre skall i gore-tex, som gjør dem vannavstøtende samtidig som de puster. I motsetning til andre støvler fra Icebug er Pace 2 designet med en såle med gummibrodder i stedet for metallbrodder, slik at de også kan brukes innendørs og på tre- og plastunderlag.


Tørre føtter uansett hvor du løper


Svenske Icebug har laget kvalitetsko for aktive mennesker siden 2001, og er velkjente for sine anti-sklisåler. Med disse sportsstøvlene er du klar for løpeturer i all slags vær, og de gir en god støtte om du ønsker å løpe i ulendt terreng. De er også svært godt egnet som lette allround vintersko, eller som tursko i naturen. Den sklisikre sålen gjør at du holder balansen på alle slags underlag.


Lette å vedlikeholde


Det er svært lett å ta vare på dine nye Icebug Pace2 M Michelin Wic Gtx Black, for en lang levetid. Siden de er konstruert i vanntett gore-tex kan de spyles rene med en hageslange eller i dusjen, og tørkes med en håndduk eller lignende. Unngå vann nede i støvel. Bruk gjerne en impregneringsspray for gore-tex for å holde dem vanntette og varme, slik at du kan nyte vinteren med tørre føtter.


Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK