08.07.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Palladium
Palladium
Pampa Hi Men White
512 kr
(747 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

00561-00

Palladium Pampa Hi Men WhitePalladium er et foretak med en lang historie. Det som en gang begynte som en dekkprodusent, er i dag et skoimperium med et milliontalls solgte sko. Palladium Pampa Hi Men White er en klassisk skomodell. Akkurat denne modellen er en helt hvit boot i tøy.

Canvas og gummiFå sko kan måle seg med disse minimalistiske bootsene fra Palladium. De er helt hvite og har kun én svart detalj: logoen på baksiden. Disse skoene passer perfekt for bruk på sommeren, da de ikke blir like varme som vanlige boots.

Match hvitt med hvitt eller svartDisse hvite skoene kan man utmerket kombinere med mange farger – og ekstra fint blir det om du matcher med hvitt eller svart. Da kan du også bruke en fargeglad accessoir for virkelig å fremheve antrekket ditt.

Ta vare på tøyskoene dineDisse skoene er hvite og laget av tøy. Det innebærer at du bør bruke skoene forsiktig. Unngå, hvis mulig, å utsette skoene for smuss. Et tips er å impregnere skoene allerede når du kjøper dem. Slik får du en god beskyttelse mot smuss og regn.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30389 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK