14.08.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Kavat
Kavat
Pöl WP Black
337 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Varmeforet, Vanntett

Type:

Farg:

Grå

Yttermateriale:

Gummi

Indre materiale:

Ull

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

60002-20

Kavat Pöl WP Black


Her kommer gummistøvelen som tåler selv de mest regntunge og kjølige norske høst- og vinterforhold. Kavat Pöl WP Black er ekstra høy, og gir dermed vanntett beskyttelse også når det hoppes og skvettes i sølepytter. Takket være varmt og godt for blir man ikke kald på beina selv om man leker ute på en bitter høstmorgen.

Kavat har levert kvalitetsfottøy for barn i mer enn 70 år


Da det svenske sko-merket Kavat ble grunnlagt i 1945, hadde stifteren en enkel ambisjon: å lage produkter av aller høyeste kvalitet. For å lykkes, bestemte han seg for å kun anvende best mulige materialer, og å ansette dyktige håndverkere.
I dag, mer enn 70 år senere, fortsetter Kavat å oppfylle denne gamle tradisjonen. Kavat Pöl WP Black er et godt eksempel på det.

Denne støvelen er fremstilt av miljøvennlige, vanntette materialer


Kavat Pöl WP Black er laget av resirkulert SEBS gummi som ikke inneholder PVC. Foret er laget av en syntetisk miks som byr på varme og komfort. All den tid gummi jo er et materiale som ikke puster, anbefaler produsenten å ikke bruke dette produktet daglig. Kun når regn gjør det tilrådelig. Dette for å bidra til best mulig fot-helse.

Kavat Pöl WP Black kan vaskes i maskinen


Denne gummistøvelen vaskes i maskinen på 30 grader. Deretter kan du tørke den ved romtemperatur. Altså anbefales ikke bruk av tørketrommel. Det går hurtigere å få den tørr, hvis du setter den opp-ned på vannabsorberende materiale i et varmt rom.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30389 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK