27.01.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Shepherd
Shepherd
Sanna Black
933 kr
(1 347 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

3 cm

Merke:

Artikelnummer:

03170-00

Shepherd Sanna Outdoor BlackDet svenske merket Shepherd representerer varme, natur og ro, akkurat slik som sauen som stille er ute og beiter, og hvis ull er den viktigste ingrediensen i Shepherds produksjon. For alle som har brukt et par sko, støvletter eller tøfler fra Shepherd, kommer det ikke som noen overraskelse at dette er et merke som har etablert seg i en ledende posisjon på markedet for saueskinnsko. Helt siden starten i 1982 har Shepherd utviklet komfortable modeller for kalde føtter. Nå lanserer de Shepherd Sanna Outdoor Black, en varmfôret damestøvlett til bruk utendørs, med moderne passform og stilrent design.
Shepherd har tiltalende detaljer som faller i smak hos alle mennesker. Hjemmekjære med kalde føtter, naturfanatikere eller moteikoner – alle liker skinn, ull og stilig design.

Skinn og ull – for føttenes skyld!Shepherd er et miljøbevisst selskap som stiller høye krav til hele produksjonskjeden, fra saueoppdrettere til fabrikker og leverandører. Håndteringen av læret er under nøye overvåkning, og det stilles strenge miljøkrav som skal følges til punkt og prikke. Alt dette gjøres for at skinnet og ullen i skoene dine skal være av den aller beste kvaliteten når produktet kommer frem til deg.
Det svarte læret på utsiden av Shepherd Sanna Outdoor Black gir et skinnende preg, og innsidens myke, lyse saueullfôr gjør at du bare går rundt og lengter etter å sette føttene dine i støvlettene. Diskrete elastiske bånd i skaftene gir deg fleksibilitet under av- og påtaking av skoene, og den sorte riflede gummisålen har en noe hevet hæl for å gi deg maksimal komfort.

Stilige støvletter til jeans eller skjørtDe stilige svarte støvlettene er lekre til såvel tettsittende jeans som bootcut-jeans eller skjørt. Om du bruker støvlettene til fest eller hverdags, spiller ingen rolle. Med en knyttet, rutete skjorte kan du enkelt skape deg et cowgirlinspirert antrekk. Ønsker du en mer romantisk variant, kan du gå for å kombinere støvlettene med en tynn blondebluse i blendende hvitt. Bare fantasien setter grenser!

Skoene som nesten pleier seg selvUll er et helt fenomentalt materiale på den måten at den holder på varme, slipper ut fukt, alltid er myk og behagelig og i stor grad holder seg rent av seg selv. Det kan likevel være nødvendig at du med jevne mellomrom tar på litt skokrem eller skofett, slik at det blir enklere å polere frem den skinnende glansen om læret skulle bli matt. Poleringen er enklest å gjennomføre med en myk klut. Det gir best resultat om du bruker sirkulære bevegelser. På denne måten holder du støvlettene dine i god stand lenger, og du kan nyte godt av disse varme kvalitetsstøvlettene i flere sesonger fremover!
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK