29.10.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Eskimo
Eskimo
Scooter lady Black
349 kr
(437 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Textil

Indre materiale:

Tekstil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser, Glidelås, Borrelås

Artikelnummer:

01426-01

Eskimo Scooter Lady BlackDisse robuste skoene fra Eskimo er spesielt utviklet for å tåle kjølig og stormfullt vær. Skoene har flere smarte detaljer og gode egenskaper. Disse støvlene er varme og gode å bruke – og sålene gir deg et godt grep, også på veldig glatte underlag og i vått vær.

Sterkt materiale, resistent mot vann og kuldeDisse skoene er laget med den tøffe nordiske vinteren i tankene. De har et høyt skaft med snølås helt på toppen som gjør at du kan stenge skoene helt. På siden har du en glidelås, og i midten av skoen har du en borrelås som kan strammes og få skoene til å sitte bedre på foten. Sålen er laget av et sterkt gummi med solid mønster.

Varme og godeBruk støvlene når du vil ha muligheten til å gå ute i snø og regn uten å fryse. De passer bra til det aller meste av vinterklær. På innsiden er det en ullstrømpe som enkelt kan tas ut og vaskes.

Beskyttelse av Eskimo Scooter-støvlerDisse skoene er laget for å bli brukt lenge og vel. Du kan godt rengjøre dem med en fuktig klut. Men pass på at du lar dem lufttørke i romtemperatur etterpå. Høy varme er nemlig skadelig for gummi og kan forandre fasongen.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK