13.08.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Shepherd
Shepherd
Henrik Oild Antique
497 kr
(697 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Varmeforet

Type:

Farg:

Brun

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Ull

Såle:

Lær

Merke:

Artikelnummer:

13627-00

Shepherd Henrik Oild AntiqueHold føttene varme hele året med et par fantastisk myke Shepherd Henrik Oild Antique. Disse kjempefine saueulltøflene har et matt ytre og et varmende fôr av ekte ull. Shepherd er manges førstevalg når det kommer til nettopp tøfler, siden foretaket kun benytter seg av de beste materialene.

Saueullens beste egenskaperDet er ikke så rart at saueull benyttes til sko, tøfler og klær – materialet har mengder av gode egenskaper. Det er egentlig det naturlige fettet i ullen, lanolin, som bidrar med de positive tingene. Ull er naturlig antibakterielt og har ventilerende egenskaper. Dessuten er saueull varmt og deilig.

Stilige og gode tøflerDet stilige designet til Henrik-tøffelen gjør at du fint kan bruke disse tøflene både hjemme og på jobben. Å kunne ta på deg et par gode og myke saueulltøfler med det samme du våkner og står opp er skikkelig deilig. Selv på sene sommerkvelder er tøfler deilig.

Ekstra lanolinShepherd Henrik er laget i ekte semsket skinn og saueull og trenger lite vedlikehold. Tøflenes antibakterielle egenskaper gjør at tøflene holder seg freshe uten vask. Det er likevel lurt å lufte tøflene innimellom. Du kan også kjøpe lanolin, det naturlige fettet, og smøre inn tøflene ved behov.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30389 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK