Anatomic & Co Sko Online

1 treff

Anatomic & Co – unik gel-teknologi

Anatomic & Co sko er tilsynelatende stilrene herresko i skinn, men det finnes mer å oppdage enn som så. På innsiden er skoene utstyrt med en helt unik teknikk – Gel Technologi. Skoen formes med en såle av gel etter foten din for hvert eneste steg du tar. Når du har prøvd et par Anatomic & Co sko, kommer du til å forstå hva som menes med komfort.

Anatomic & Co-sko – historie og kjente modeller

Med over 25 års erfaring i bransjen slutter Anatomic & Co aldri å overraske. Den verdensberømte skoprodusenten er innrettet på herresko, der kvalitet, passform, funksjon og stil er en nødvendighet. Skoene blir designet i England, men produseres deretter i Brasil – av ekte lær i høyeste kvalitet.

Anatomic & Co-sko – stiltips og vedlikehold

For den motebevisste mannen som liker å kle seg sofistikert og propert, er Anatomic & Co-sko helt riktig valg. Håndlagde i ekte lær, med fine detaljer og med en vintagefølelse passer Anatomic &-sko både til dressbuksene, men også til et par oppbrettede jeans.

Anatomic & Co-sko online på Footway

Sett sammen et tidløst antrekk med et par gode Anatomic & Co-sko, og du kommer garantert til å få blikk etter deg. Hos oss på Footway er det alltid praktisk å handle. Vi tilbyr et stort og variert sortiment av kvalitetssko for alle anledninger. Og det beste av alt? Vi tilbyr alltid gratis frakt og gratis retur, og med 180 dagers åpent kjøp har du ingenting å tape.

Tavares Brown
FEW LEFT
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK