Bagheera Sko Online

229 treff

Avesta-legenden

Svenske Bagheera ble dannet i byen Avesta i 1981, og på 80-tallet ble merket en stor suksess, mye takket være den klassiske WCT-joggedressen som prydet mange «hockeysveiser». Hovedkontoret ligger fortsatt i Avesta, og firmaet produserer og selger sportsklær og sko. Bagheera, som tok navnet sitt fra den kloke panteren i Jungelboken (selv om «bagh» betyr «tiger» på hindi), er et av de få svenske firmaene som har lykkes i konkurransen i den tøffe sportssko- og sportsbekledningsindustrien.

Funksjon og komfort

I dag står firmaets tankegang for funksjonalitet og aktivitet – klær som tåler mye, men som samtidig er rimelige. Designet preges av godt materiale som skal sitte bra, og Bagheera jobber med såkalt «body mapping», som tar hensyn til kroppens ulike svettesoner for både komfort og jevn prestasjon. På Footway finner du mange Bagheera-modeller både for barn, menn og kvinner. Du finner fritidssko, løpesko og hverdagssko. Bagheera er et varemerke for mosjonister, og liker du å la både kroppen og skoene dine puste, er Bagheera merket for deg – nesten uansett hvilken treningsform som appellerer til deg.

Store innen barnesko

Bagheera har også fått et navn innen barnesko, sannsynligvis takket være de funksjonelle skoene som passer til alt som barn har fore: oppdagelser, eventyr, spill og aktiviteter gjennom lange morsomme dager. Bagheera lager også vintersko som er perfekte nå som høsten er på hell og det blir kaldere – og selvsagt skal barna leke i et par Bagheera-sko! Nå har Bagheera vært i drift i over 30 år, og har opparbeidet seg gode kunnskaper om hva kundene deres trenger, men de har også klart å holde seg relevante og oppmerksomme, takket være de allsidige produktene som appellerer til hverdagslige utøvere så vel som alle som satser litt hardere.

Ikke bare borrelås

Vi har mange flotte Bagheera-sko til både menn og kvinner med et moderne, slagkraftig design. Blant annet finnes smarte modeller som Octane, som inspirerer til spenst og aktivitet. Bare ved synet får man lyst til å sprinte, løpe eller bare gå ut og trekke frisk luft. Ta del i en svensk arv og se nærmere på Bagheera. Det finnes mer bak navnet enn klassiske joggedresser og borrelås – i dag finner du et hav av moderne sko å holde deg aktiv i. På Footway har vi over hundre ulike Bagheera-modeller, så det burde være lett å finne dine neste Bagheera-favoritter.

FEW LEFT
Side 1 av 4

229 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK