adidas Originals Barnsko Online

477 treff

Barn elsker adidas Originals sko

adidas er et av verdens mest kjente sportsmerker, og har levert sportssko, fotballsko og løpesko til millioner av mennesker verden over. De tre klassiske stripene er en kjent merkevare enten man ser etter sko til fotballtrening eller til hverdagslig lek og aktivitet. For barn er den myke sålen og skinnet et behagelig valg som ikke holder noe tilbake når ungene skal hive seg på sykkelen, klatre i trærne eller springe om kapp med hunden. Skinn er både slitesterkt og lett å holde rent, og for barna som ofte kommer hjem med veldig skitne sko kan man kanskje velge en svart variant?

adidas originals i svart, rosa og trekant

adidas har laget sko for barn gjennom generasjoner, og har med tiden utviklet et stort utvalg av design, farger og mønstre Velg mellom klassiske hvite adidas med tre sorte striper til varianter i knallfarger med borrelås til enkle, svarte sko i skinn eller tekstil. Barna kan velge blant lave sko eller sko som går opp over ankelen. Dette er et merke som ikke bare leverer kvalitet og komfort, men også tøffe design og kule farger som ganske sikkert faller i smak hos de minste.

Slik får du adidas originals sko som varer

Å holde barnas sko rene kan virke som en evigvarende kamp. Ofte har de vært gjennom litt av hvert i løpet av dagen, sølepytter, grusveier, stier fulle av planter og busker. Med en liten børste, for eksempel en gammel tannbørste, kan skoene fort børstes rene. Så kan du blande litt økologisk vaskepulver med vann og forsiktig gni på flekkene på skoene. Rens deretter av såpevannet og tørk. Lufting av innersålene og bytting av brune, skitne lisser gjør også underverker for sko som begynner å se slitne ut. Det er ikke anbefalt å vaske skoene i vaskemaskin.

adidas Originals sko for barn online på Footway

Å handle online hos Footway er både lettere, raskere og mer avslappende enn å gå i butikken. Små barn kan fort bli slitne og trøtte av å gå fra butikk til butikk, eller bli litt for ivrige slik at de vil ha flere par på en gang. Med stor varebeholdning kan du søke gjennom flere titalls farger og størrelser på sekunder. I tillegg får du fri frakt, 180 dagers åpent kjøp og gratis retur, så om noen ikke er fornøyde er det lett å bytte varen.

Side 1 av 8

477 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK