Birkenstock Barnsko Online

15 treff

Birckenstock – sko for barneføtter

Barna våre er i full aktivitet hele dagen. I en fase av livet hvor barna vokser og utvikler seg i rekordfart er det viktig å passe på at de har sko av god kvalitet som både passer foten og som tilrettelegger for en aktiv hverdag. Birckenstock er en merkevare som kjennetegnes både av solid, tysk design og håndverk og av over 200 års erfaring og kjennskap til skoproduksjon. Selskapets fokus på ergonomiske korrekte sko er blant faktorene som har bidratt til skoenes popularitet.

Birckenstock – barnesko for en aktiv hverdag

Birkenstocks innovative metode for å lage optimale ergonomisk korrekte sko har vokst i popularitet helt fra grunnleggelsen i 1774 og frem til i dag. Med tiden har også sprekere farger og design dukket frem, med mange artige mønstre også for barna. Velg mellom klassisk design med to eller tre remmer over forfoten, eller en modell som også kan festes rundt ankelen. En modell i rent gummi er lett å holde vedlike og tåler det meste, og leveres i tøffe farger som knallgult eller rosa. Det finnes også modeller med figurer og illustrasjoner, og modeller med lukket tå.

Lettstelt med Birkenstock

Stell av Birckenstock avhenger av hvilken type du har kjøpt. For sko i skinn kan du bruke skokrem. Hvis det har kommet vann og saltflekker bør skoene først tørke og deretter fjernes flekkene med en fuktig klut. For Birko Flor holder det som regel å tørke av skoen med en fuktig klut og deretter la den tørke i romtemperatur. Er skoene svært skitne kan du bruke en god slump såpe i vannet og tørke med en fuktig svamp. Fyll deretter skoene med avispapir og la de tørke i romtemperatur i minst 36 timer. For semsket skinn kan du bruke en spesialbørste til å børste skinnet rent.

Birckenstock sko online på Footway

Når du handler på Footway vet du alltid at du får den beste prisen med Footways prisgaranti. Det vil si at hvis du finner den samme skoen til en billigere ordinær pris i en annen norsk butikk eller nettbutikk (.no) gir Footway deg samme pris. Med stor varebeholdning kan du søke gjennom flere titalls farger og størrelser på sekunder. I tillegg får du fri frakt, 180 dagers åpent kjøp og gratis retur, så om noen ikke er fornøyd er det lett å bytte varen.

Side 1 av 1

15 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK