Barnsko Online

249 treff

Barnesko fra Timberland – Gjør underverker for små føtter

Barnesko fra Timberland vil bidra til økt utendørsaktivitet for de små i familien, siden det er en fryd å ha på seg disse tøffe skoene i forskjellige fasonger og farger. Timberland lager stort sett alle mulige typer sko for de små, alt fra luftige sandaler til høyhælte støvletter som holder føttene tørre og varme. Utvalget av fottøy for barn fra Timberland er svært variert, og uansett hvilket valg du faller på er du sikret sko av solid materiale som vil vare lenge.

Timberlands historie og kjente modeller

Timberland så sin begynnelse i 1928 med østeuropeeren Nathan Swarts som begynte sin karriere som skomaker i Nord-Amerika. I 1965 var de ledende på markedet da de introduserte det nye sprøytestøping-teknologien, da kunne man lage fottøy som var både vanntett og kunne motstå lave temperaturer. I 1985 var det en milepæl som ble oppnådd da det var blitt solgt over 1 million sko fra Timberland, og utpå 90-tallet begynte barnesko å bli produsert. Kjente rappere som DMX og Mobb Deep bidro sterkt til populariteten da de begynte å gå med sko fra Timberland, og den høyhælte og vanntette Timberland 6 er en etterspurt modell.

Barnesko fra Timberland – vedlikehold og stylingtips

Sandaler er det helt supert å matche med fine shorts og skjorter som gjør at man både ser tøff ut og vil trives i sommervarmen. Timberland har også mange normale sko som vil passe utmerket for skoleeleven matchet med ryggsekkene som Timberland også produserer, og det blir ekstra stilig om man finner dem i samme farger. Dersom du har Timberland barnesko i tekstil kan de lett vedlikeholdes bare ved hjelp av håndvask med Zalo, eller Vanish som også fungerer bra. Mange av modellene er laget av slitesterkt lær som kan pusses med en klut med litt skokrem.

Sko til barn fra Timberland online på footway

Footway er stedet å besøke når du vil ha disse førsteklasses skoene til junior, siden vi byr på de mest populære modellene til noen av de beste prisene som er å oppdrive. Vi tilbyr fri frakt og retur som gjør at du kan slappe av i ro og mak mens produktet er på vei hjem til deg, og skulle du ombestemme deg kan du sende det tilbake uten at du merker noe på kontoen din. Vi tilbyr også 180 dagers åpent kjøp for å gi deg god tid.

Side 1 av 5

249 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK