Ecco Barnsko Online

93 treff

Ecco – solide sko for barn

Mens grunnleggeren av Ecco jobbet på en skofabrikk i Danmark drømte han om å en dag ha sin egen skofabrikk og utsalg. Drømmen ble etterhvert virkelighet, og i dag har selskapet butikker over hele verden og er en etablert merkevare, et symbol på kvalitet. For barna betyr Ecco at skoene er stabile, myke, fleksible og laget av naturlige materialer. Ecco er et selskap som tar bærekraftig og miljøvennlig drift på alvor, og som partner til SOS Barnebyer er Ecco opptatt av barns velvære over hele verden.

Mykt og godt skinn med Ecco sko for barn

Ecco produserer sko som har fokus på komfort, stabilitet og ergonomiske egenskaper. Ecco har sko til omtrent enhver anledning, enten det er sommer eller vinter, hverdag eller fest, lek som foregår ute eller inne. På Footway finner du en rekke sandaler i mange farger og fasonger, alle med myke såler og god passform for små barneføtter. Ser du etter vintersko er støvelen Snow Rush et flott valg med en blanding av lær og tekstil som gir varme og komfort. Ecco har også mange flotte sports- og fritidssko i vannavstøtende materialer og tøffe farger. Velger du Ecco kan du være sikker på at barna dine får alle beste kvalitet.

Ta vare på dine barns Ecco-sko

Hvis du har handlet Ecco-sko i skinn bør de impregneres før første gangs bruk for å beskytte skoen og for å bevare fuktigheten i skinnet. Er skoene blitt svært skitne kan de børstes eller vaskes over med en fuktig klut. For barn som er mye ute og leker i allslags vær ør skoene pusses jevnlig slik at skinnet beholder fleksibiliteten. Sko av andre materialer enn skinn kan også børstes eller vaskes over med en klut. Vær varsom med bruk av såpeprodukter og unngå å putte skoene i maskin uansett materiale.

Ecco sko online på Footway

Footway har ett av Skandinavias største utvalg av sko, og med hundrevis av barnesko I alle farger og størrelser har du de beste sjanser til å finne noe barna liker. Du får også fri frakt, 180 dagers åpent kjøp og gratis retur, på alle varene du handler. Når du handler på Footway får du prisgaranti, som vil si at hvis du finner den samme skoen til en billigere ordinær pris i en annen norsk butikk eller nettbutikk (.no) gir Footway deg samme pris.

First Navy
First White
First Marine
SALE
S7 Teen Fig
Snow Mountain Black
FEW LEFT
Biom Sandal Grey
FEW LEFT
FEW LEFT
Side 1 av 2

93 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK