Kavat Barnsko Online

158 treff

Garantert kvalitet med sko for barn fra Kavat

Kavat er den ultimate barneskoen, et merke grunnlagt med hensikten å lage bedre sko for barn. Flere generasjoner med barn har tatt sine aller første skritt i Kavat sko, og siden selskapet ble grunnlagt i 1945 har det kontinuerlig jobbet for å forbedre hver detalj i skoene. Den svenske grunnleggeren Ragnar Karlsson var alltid opptatt av at skoene ikke skulle være noe hastverksarbeid, en filosofi Kavat har beholdt til dags dato. Kavat er også opptatt av miljø og bærekraft, og vikk sin første sko miljøsertifisert i 2008.

Kavat – sko som passer alle barn

Kavat leverer det meste av modeller for barn – med snøring eller borrelås, sidestrikk og frynser. Vinterstøvler og sommersandaler, skinn, tekstil eller sølvfargede vinterstøvler. Mange av skoene er laget i kvalitetsskinn som er behagelig å ha på og som er solid og varer lenge. Forede gummistøvler eller vintersko med strikkekant er sikre vinnere når det begynner å gå mot kaldere årstider. Mange av skoene leveres i tøft svart- og hvitstripete mønster, og velger man sko med elastikk på sidene er de lette å ta av og på for barn som ofte har det travelt. Husk at når det er mindre enn 5mm rom mellom tåen og skotuppen er det på tide å kjøpe nye sko.

Stell av Kavat sko for barn

Unngå å vaske skoene i maskinen eller med sterke såpemidler. For Kavat XV er det ikke nødvendig å impregnere skoen da membranen på utsiden er intakt. Kavat EP og Waterproof bør impregneres før første gangs bruk for å beskytte skoen og for å bevare fuktigheten i læret. Skoene bør pusses jevnlig, da dette vil gi ekstra beskyttelse mot regn og dårlig vær, samt bidra til å beholde skinnets fleksibilitet. Er skoene bitt svært skitne kan de vaskes av med en fuktig klut. Det samme gjelder for sko av andre materialer enn skinn. Skoene er laget uten perflourerede og polyflourerede stoffer.

Kavat online på Footway

De fleste skoene vil sendes innen 24 timer. Frakt er gratis og du får 180 dagers åpent kjøp og gratis retur på alle varene du handler. På Footway får du også prisgaranti – finner du den samme skoen til en billigere ordinær pris i en annen norsk butikk eller nettbutikk (.no) gir Footway deg samme pris.

Iggesund WP Blue
Iggesund WP Black
Gimo WP Yellow
Grytgöl WP Blue
Gimo Wp Blue
SALE
Halland WP Blue
SALE
Gimo WP Black
Gimo Wp Purple
Grytgöl WP Cerise
Gimo Wp Bordeaux
SALE
Rio Tx Blue
SALE
Hällevik EP Blue
SALE
Halland Wp Pink
SALE
Torsby WP Lilac
Pöl WP Black
Bomhus Ep Blue
SALE
Halland Wp Black
SALE
Ammenäs Xc White
Pöl WP Lilac
Voxna WP Black
SALE
Broby Wp Blue
SALE
Pöl Wp Yellow
Grönby TX Blue
Vallby Cerise
SALE
Voxna WP Floral
SALE
Bodås Jr Xc Black
SALE
Närke TX Yellow
SALE
Bomhus Ep Green
Skoghus Ep Violet
SALE
Oxberg XC Black
Dalby XC Black
Rio Tx Black
SALE
Riste Ep Cipria
SALE
Grytgöl WP Pistage
FEW LEFT
Dalby XC Blue
SALE
Norberg Ep Blue
SALE
Side 1 av 3

158 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK