Barnsko Online

436 treff

adidas Sport Performance – sko for aktive barn

adidas som skomerke er kjent for de aller fleste, fra toppidrettsutøvere til fashionistaer til mannen i gata. Også for de minste er adidas sko en hit, både på grunn av at de et lette å ta på og gode å bevege seg i, men også fordi de levers i tøffe farger og design. Også for barna bør vi velge sko som tilrettelegger best mulig dagens viktige gjøremål, slik som markjordbærplukking, skattejakt i kjeller/loft og utforsking av jordarter, leire og sølepytter. Velg mellom skinn og tekstil som er lett å holde rent og behagelig å bruke.

Lett på fot med adidas Sport Performance

adidas har laget sko for barn gjennom generasjoner, og har med tiden utviklet et stort utvalg av design, farger og mønstre. Velg mellom rå fargekombinasjoner som grått, svart og hvitt og tøffe farger på sålene fra gult til knall rosa. I denne serien produseres det også snowjoggs til bruk på kaldere dager, og gummisandaler til bruk sommerstid eller som innesko. Det er også flere modeller med høy ankel, som både ser tøft ut og gir bra støtte til en aktiv hverdag.

Riktig stell av adidas sko for barn

Sko som er laget i slitesterkt materiale som skinn eller tekstil tåler som regel en trøkk, men det kan være bra med en liten hovedrengjøring en gang i blant for å holde skoene fine og gjøre levetiden lengst mulig. Den enkleste og beste oppskriften er å begynne med å børste skoene rene med en liten børste, for eksempel en gammel tannbørste. Bland deretter litt økologisk vaskepulver med vann og gni bort skitt og flekker. Rens så av såpevannet og tørk. Lufting av innersålene og bytting av brune, skitne lisser gjør også underverker for sko som begynner å se slitne ut. Det er ikke anbefalt å vaske skoene i vaskemaskin.

adidas Sport Performance online på Footway

Små barn kan fort bli slitne og trøtte av å gå fra butikk til butikk på jakt etter barnesko fra adidas, eller bli litt for ivrige slik at de vil ha flere par sko på en gang. Da er det deilig å gjøre handleturen unna fra sofakroken. Med stor varebeholdning kan du søke gjennom flere titalls farger og størrelser på sekunder. I tillegg får du fri frakt, 180 dagers åpent kjøp og gratis retur, så om noen ikke er fornøyde er det lett å bytte varen.

Side 1 av 8

436 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK