Barnsko Online

44 treff

Dr Martens sko for barn – solid og røft

Dr Martens sko har alltid hatt et helt særegent design som har gitt en unik stil til alle voksne og barn som bruker skoene. Helt fra starten i 1901 har det engelske selskapet laget kvalitetssko til store og små. Betegnelsen Dr Martens Air Wair kom fra den innovative innersålen som ga ekstra god støtte og komfort, og forbedring av hælen på 60-tallet ga skoen den klassiske gule sømmen på sålen. Fra å primært være en sko for arbeiderklassen ble den kjente Dr Martens-skoen etterhvert en sko for alle – også de minste.

Knallrosa eller glitterblå Dr Martens sko for barn

Dr Martens er spesielt kjent for å være av skinn med tykk såle, som er perfekt for barneføtter som trenger solide sko med god støtte. Skinn er et naturlig materiale som i tillegg til å være slitesterkt også er relativt enkelt å vedlikeholde. Dr Martins har skikkelig tøffe farger å velge i for de minste, fra knallrosa lakk til mangefarget leopardmønster til blå glitterlakk. Den mest kjente modellen er den ankelhøye modellen med snøring, men du kan også få den samme modell med borrelås. Det er også et utvalg av sandaler for både gutt og jente.

Stell av Dr Martens barnesko

Det typiske materialet for Dr Martens er skinn, som bør impregneres før første gangs bruk for å beskytte skoen og for å bevare fuktigheten i læret. Skoene bør pusses jevnlig, da dette vil gi ekstra beskyttelse mot regn og dårlig vær, samt bidra til å beholde skinnets glans og fleksibilitet. Hvis de er bitt svært skitne kan de vaskes av med en fuktig klut. Det samme gjelder for sko av andre materialer enn skinn. Vær varsom med bruk av såpeprodukter.

Dr Martens online på Footway

Når du handler på Footway vet du alltid at du får den beste prisen med Footways prisgaranti. Det vil si at hvis du finner den samme skoen til en billigere ordinær pris i en annen norsk butikk eller nettbutikk (.no) gir Footway deg samme pris. Footway har en av Skandinavias største utvalg av sko, og med flere hundre varianter av barnesko I alle farger og størrelser er du garantert å finne noe barna liker. Du får også fri frakt, 180 dagers åpent kjøp og gratis retur, på alle varene du handler. Ingen sak å handle med barna når man kan gjøre det hjemme fra sin egen stue!

Moby Navy
FÅ IGJEN
Padley J Black
FÅ IGJEN
Shenzi Black
FÅ IGJEN
Banzai Dk Brown
FÅ IGJEN
Delaney Pink Patent
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Brooklee BV Black
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

44 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK