Nike Barnsko Online

19 treff

Nike – barnesko som passer alle

Nike er en av verdens mest kjente merkevarer – både på grunn av sin lange historie med produksjon av sko og andre sportsklær og på grunn av sin tøffe stil og moderne design. Nike ble grunnlagt av en idrettsutøver og har siden begynnelsen hatt fokus på å lage produkter som fremmer aktivitet, bevegelighet og komfort – med andre ord mitt i blinken for små og store barn.

Nike sko gir vinger til aktive barn

Med nesten hundre forskjellige Nike-modeller for barn er sjansen stor for å finne noe for enhver smak. Mange modeller har en enkel, klassisk stil som svart og hvitt syntet/tekstil med den klassiske vingen på siden. Airmax er en tøff retro modell med den revolusjonerende Air Sole støtdempingen med synlig luft i helen som har bidratt til å gjøre Nike til en så kjent merkevare. Det finnes mange tøffe fargekombinasjoner å velge i, som grått med gul vinge, helhvite ankelsneakers, knallrosa og grønn-blå samt mange flere. Nike tennis Classic er en svært populær modell i helhvitt skinn med svart snøring – en behagelig og solid sko som føles bra på foten og som passer for barn i alle aldre.

Hvordan ta vare på Nike barnesko

For å holde Nike-sko rene, børst skoene fri for smuss og vask så av merker og støv forsiktig med en fuktig klut. Bruk litt klesvaskemiddel i vannet, men ikke for mye. Nike anbefaler ikke andre vaskemetoder, og fraråder å putte sko I vaskemaskinen eller tørketrommeel. Unngå klor og andre kjemiske produkter på skoene. Tørk skoene i romtemperatur, unngå å tørke med føner eller andre tørkemaskiner. Du kan også ta ut innersålen og vaske på samme måte, la den lufttørke godt før du legger den tilbake i skoen.

Nike barnesko online på Footway

Å handle sko til barna er lett når man har så mange modeller og varianter å velge mellom, og det blir enda enklere når man kan gjøre unna handelen fra egen stue. De fleste skoene vil sendes innen 24 timer. Frakt er gratis og du får 180 dagers åpent kjøp og gratis retur på alle varene du handler. På Footway får du også prisgaranti – finner du den samme skoen til en billigere ordinær pris i en annen norsk butikk eller nettbutikk (.no) gir Footway deg samme pris.

Side 1 av 1

19 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK