Bianco Sko Online

208 treff

Dansk suksessdesign

Bianco er et dansk suksessfirma grunnlagt i 1987, og som i dag har butikker i 145 land rundt om i verden, blant annet i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Skoene preges av et minimalistisk og elegant design, typisk for Skandinavia.

Franchise som fanger oppmerksomhet

René Pieper Laursen stiftet firmaet, som i dag drives med fokus på franchise. Målet er kontinuerlig ekspansjon, noe de klarer ved hjelp av vakkert design og sko som fanger kundenes oppmerksomhet. De har til og med et mål om å bli verdens største franchisefirma innen sko, og deres smarte modeller er virkelig et steg i riktig retning. Firmaet jobber under mottoet «om du kan drømme det, kan du gjøre det». René Pieper Laursen har også sagt at «hvis din tro er sterk, kan riker bygges og krig overvinnes – en tankegang som motiverer oss!» Mektige ord, for å si det mildt.

Prêt-à-porter og haute couture

En stor del av skandinavisk mote preges av en stilren tenkemåte og forbindes ofte med minimalistisk design – og Bianco er intet unntak. Bianco jobber både innen prêt-à-porter og haute couture. Prêt-à-porter er ferdigsydde, ungdommelige og avantgardistiske klær, mens haute couture sys eksklusivt etter individuelle mål. Bianco samarbeider med mange unge designere, og henter inspirasjon fra kunst- og kulturverdenen, selv gatekunst. På denne måten lykkes firmaet i å mikse og blande på interessante og modige måter for å nå et høyt nivå i designspråket – og lokke til seg oppmerksomhet for kreasjonene sine.

Kunst og mote i samspill

Firmaet holder godt øye med moteverdenen og samler inntrykk fra catwalken. Bianco reflekterer dermed det som er aktuelt i moteverdenen og holder seg à jour med det som gjelder. Et annet innslag i arbeidsmetoden er det de kaller Bianco Artist Takeover Concept, der kunst og mote blandes i en hellig allianse. To ganger i året lar Bianco kunstnere stå helt fritt og skape kunstverk for de aktuelle kolleksjonene, og gjennom dette arbeidet skapes interessante kolleksjoner samtidig som lovende kunstnere får gi uttrykk for sin kunst – og attpåtil påvirke moten. På Footway har vi damesko fra Bianco i flere modeller, alt fra høyhælte sko, støvler og støvletter til smarte pumps og skoletter. Med Biancos effektive designspråk kan du lett mikse og matche mange forskjellige stiler, og velge alt mulig fra garderoben din for å finne det du synes passer best. Bianco produserer også herresko – og snakk om herresko! Her er lave sko, pensko i skinn, Chelsea boots med en smart liten hæl og knalltøffe skoletter som tar jeansantrekket ditt til et nytt nivå. Match dem gjerne med en skinnjakke eller frakk.

FEW LEFT
FEW LEFT
FEW LEFT
Dress Chelsea Black
FEW LEFT
Side 1 av 4

208 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK