Sko Online

62 treff

Corniche By Trickers – trendy sko til trendy menn

Her finner du et spennende sortiment av herresko til deg som elsker mote og stiller høye krav til kvalitet. Corniche By Trickers-skoene er perfekte å bruke gjennom alle slags hverdagseventyr, men også når penskjorten og dressbuksene skal på. Ta en titt i sortimentet og finn dine nye favoritter fra Corniche By Trickers allerede i dag!

Corniche By Trickers-sko – historie

Dette er et skikkelig tradisjonsrikt skokompani som ble grunnlagt så tidlig som i 1829. Grunnlegger Joseph Tricker begynte med å utvikle ordentlige turstøvler og sko til engelske bønder. Opp gjennom årene har Corniche by Trickers' sko gjennomgått store forandringer og utvikling, men de har beholdt den høye kvaliteten og kravene til skinnet de bruker.

Corniche By Trickers-sko – passform og pleie

Corniche By Trickers-skoene er sko du kan bli gammel i. Den høye kvaliteten og komfortable passformen gjør at skoene holder nærmest i det uendelige – så lenge du tar ordentlig vare på dem. Plei dem med dertil egnede skinn- og lærpleieprodukter som er tilpasset dine sko.

Corniche By Trickers-sko online på Footway

Hvis du er ute etter et par behagelige sko av høy kvalitet, er det sannsynligvis et par Corniche By Trickers-sko du leter etter. Hos oss på Footway kan du enkelt klikke hjem et par nye sko allerede i dag. Vi spanderer frakt og retur og har alltid 180 dager med åpent kjøp.

Boston Black
SALE
Gizeh EVA Regular White
FEW LEFT
Larry
FEW LEFT
Side 1 av 2

62 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK