Sko Online

79 treff

Ekn – sko med god samvittighet

For alle oss som stiller krav til kvalitet, miljøvennlig produksjon og passform, er Ekn det riktige valget. Ekn lager alle skoene sine for hånd, av de beste materialer, og passer på at ingen farlige kjemikalier blir brukt under produksjonen. Ekn-skoene er sko du kan bruke år etter år, sko du kan bli gammel i. Her finner du et bredt sortiment av kvalitetssko i stilig design.

Ekn-sko – historie og konsept

Det respekterte skomerket Ekn har tilført skomarkedet kvalitetssko av det beste skinnet i mange år. I et marked der det finnes mange dårlige syntetiske sko med ubrukelig passform, og som i tillegg er dårlige for miljøet, følte Ekn at det var på tide at verden fikk tilgang på noen ordentlig gode sko. Alle skoene er håndlagd i Portugal av dyktige håndverkere.

Ekn-sko – stiltips og pleie

Ekn-sko er av høy kvalitet og lages av det beste læret du får tak i. Skinn og mokka er materialer som er både solide, og som former seg etter foten din. Det er viktig at du tar vare på skoene dine med egnede skopleieprodukter for at de skal holde seg fine. Disse stilige skoene kan du bruke både til hverdags og til fest.

Ekn-sko online på Footway

Vi på Footway har skaffet oss et bredt sortiment av Ekn-sko. Dette er for at du som kunde skal kunne finne et par som passer til din personlige stil. Du betaler aldri for frakten, den tar vi oss av. Hvis noe ikke passer, spanderer vi også returen og gir deg åpent kjøp i 180 dager.

Boston Black
SALE
Side 1 av 2

79 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK