Sko Online

82 treff

Giacomorelli-sko – innovativt design

Er du ute etter nye, lekre og unike sko med hæl, vil du garantert finne et par fra Giacomorelli. Merket kan tilby et spennende sortiment med fine damesko i vakre farger og solid materiale. Unn deg selv en herlig utskeielse midt i uken og sett prikken over i-en på antrekket ditt.

Giacomorelli-sko – bakgrunn og kjente modeller

Giacomo Morelli ble etablert av Giacomo Morelli i 2009. Den unge mannen hadde da studert mote i Milano og satt på en haug med ideer. Hans særegne design er en spennende blanding der øst møter vest, der inspirasjonen er hentet fra gamle samuraier og vestlig mote. I tillegg til vakre damesko lager Giacomorelli også utsøkte herresko med innovative og iøynefallende detaljer.

Giacomorelli-sko – stil og vedlikehold

Giacomorelli-sko produseres av ekte skinn, og skoene er av svært høy kvalitet. For at dine Giacomorelli-sko skal holde seg fine så lenge som mulig, er det viktig å pleie skoene med egnede skoprodukter beregnet for skinn. Merkets flotte stiletthæler kan brukes til en vakker kjole sammen med favorittilbehøret. Eller la skoene bli prikken over i-en på hverdagsantrekket.

Giacomorelli-sko online på Footway

Giacomorelli er utrolig fine! Unn deg selv fargerike og annerledes sko av høy kvalitet. Vi på Footway strever alltid etter å levere skoene hjem til deg så raskt som mulig. Med 180 dagers kjøp har du også god tid til å prøve skoene. Vi spanderer dessuten frakt og retur.

Boston Black
SALE
Side 1 av 2

82 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK