Sko Online

82 treff

Lidenskap for det tidløse og atletiske

Hub Footwear sko er for en trendy mann eller kvinne som liker tidløse og elegante sko som passer like godt til hverdags som til fest.

Inspirasjon fra sportens verden

Hub Footwear sko ble etablert i 2004. Deres intensjon med varemerket sitt er å skape sko av høy kvalitet som du kan ha glede av i lang tid. Tennisspilleren Huub van Boeckel er gründeren bak merket og hans kjærlighet og lidenskap til sneakers har inspirert ham til å lage tidløse kolleksjoner som baserer seg på rene og minimalistiske trender. Materialene og mønstrene han velger ut er valgt på bakgrunn av å holde seg til sin tyske røtter. Hub footwear representerer en atletisk livsstil og et minimalistisk og rent utseende. I HUBs kolleksjon kan man tydelig se at de er inspirert av lidenskapen for sport.

Hub Footwear sko til mange anledninger

Hub Footwear har tidløse kolleksjoner av sko som er spesielt tilpasset de som søker den mer moderne og atletiske stilen. Man kan tydelig merke at lidenskapen for sport er i høysete når disse skoene er produsert. Utvalget til både menn og kvinner er meget godt utbredt. Et stort utvalg i sneakers for en vanlig tur i byen eller et greit utvalg i boots for de litt finere festlighetene. Hub Footwear Subway og Hub Footwear Jag er en egne kolleksjoner til den stilbevisste mannen som er ute etter noe litt ekstra. Skoene er laget i skinn så de holder lenger om de får pleien de trenger.

Skoene som trenger minimalt med pleie

Hub Footwear sko har sneakers og boots til forskjellige anledninger. Sneakersene er laget i syntetiske materialer og bootsene er stort sett laget i Eurotexas lær. Om du behandler skoene dine på riktig måte, kan du ta ha dem med deg så lenge du ønsker. På lær anbefales det at du bruker en god skokrem som holder læret fuktig og til de syntetiske materialene er det lurt å bruke en fuktig klut til flekker og videre bruke en god impregneringsspray for å beskytte skoene mot været. Hub footwear er laget med tanke på god kvalitet, og blir de behandlet bra så har du dem lenge.

Hub Footwear sko online hos Footway

Bestill dine Hub Footwear nå her hos på Footway.no og få både fri frakt og fri retur. Vi gjør det enkelt for deg å returnere dine varer dersom du ikke skulle være helt tilfreds med forsendingen din. Vi har hurtige leveranser, så om du skulle være ute i siste liten til helgas festligheter så vil du motta skoene innen noen få dager. Hos Footway jobber vi for å yte det beste for våre kunder, og derfor tilbyr vi deg hele 180 dagers åpent kjøp. Det gir deg langt tid på å bestemme deg for om du ønsker skoene eller ikke. Velkommen innom til en hyggelig handel!

Boston Black
SALE
Side 1 av 2

82 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK