Sko Online

81 treff

Moda Di Fausto – elegante italienske sko av høy kvalitet

Moda Di Fausto er varemerket for deg som vil ha nye italienske pensko som passer til alle anledninger. Du finner flere nydelige skomodeller her hos oss, fra stilrene høyhælte sko til høye lærboots. Bli inspirert av vårt sortiment med sko fra Moda Di Fausto, du også.

Moda Di Fausto-sko – historie og kjente modeller

Det italienske merket Moda Di Fausto ble grunnlagt i 1978 av Fausto Ballin og kona hans. Ved å kombinere tradisjon med moderne design har de skapt sko som passer til flere forskjellige klesstiler. Skoene fra Moda Di Fausto er av høyeste kvalitet, og er perfekte for deg som vil unne deg nye pensko.

Moda Di Fausto-sko – stiltips og vedlikehold

De fleste sko fra Moda Di Fausto er lagd av skinn og lær. Dette gir skoene en behagelig passform og et elegant utseende. Hos oss finner du flere sko som passer utmerket til både kjoler, skjørt og fine jeans. Du finner til og med skopleieprodukter til skinnsko hos oss, så du kan holde skoene fine lenger.

Moda Di Fausto-sko online på Footway

Velg ut et par elegante sko fra Moda Di Fausto og klikk dem hjem allerede i dag. Vi på Footway setter alltid kunden først. Ikke nok med at vi gir deg ordentlig gode priser – du får gratis frakt på kjøpene dine også. I tillegg gir vi deg fri retur og åpent kjøp i 180 dager.

Boston Black
SALE
Side 1 av 2

81 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK