Sko

138 treff

Tøfler: Sko å ha det bra i

Når du er trøtt etter en lang arbeidsdag og endelig får komme hjem og bytte til mer komfortable klær, hva gjør du da? Jo, du tar på deg et par tøfler. Disse hjemmeskoene er designet for maksimal komfort, slik at foten din kan hvile etter dagens slit, og slik at du virkelig har det bra de stundene du har for deg selv.

Perfekte sko å slappe av i

Tenk deg at du våkner opp om morgenen, frisk og uthvilt. Istedenfor å sette ned føttene på det kalde gulvet, stikker du de inn i et par myke og deilige tøfler. Mens du forbereder favorittfrokosten din, føler du hvor godt føttene dine har det og hvor godt du har det. Eller så har du kanskje akkurat avsluttet et godt bad – da er det knapt noe som er bedre enn et par myke tøfler å ha på føttene. Å kunne kombinere de nye tøflene dine med favorittklærne når du bare skal være hjemme og ta det med ro – da føler du komforten fra topp til tå og kan nyte egentiden din akkurat som du vil.

Slik ble tøffelen til

I Midtøsten var tøflene et symbol på fangenskap. Sultanens konkubiner skulle ha på seg tøfler, delvis for at de ikke skulle ødelegge de fine teppene, og delvis for å hindre at de flyktet. På midten av 1600-tallet var det kun de aller rikeste som brukte tøfler som var laget av fløyel, silke eller mykt lær. De brukte ofte spraglete drakter som passet til skotøyet. I visse kulturer og land, som for eksempel i Japan, viser man respekt for et hus og husets eiere ved å bytte fra sko til tøfler før man går inn til den man besøker.

Tøfler online hos Footway

Her på Footway finner du over 100 forskjellige modeller av tøfler i alle farger og mønstre. Du får de representert fra store skodesignere som Diesel, Ralph Lauren, Toms, Shepherd og Bobux. Du som liker de klassiske ensfargede modellene som er designet for komfort, finner ditt nye par her. Du som liker mer eksotiske og annerledes farger og prints vil også finne masse som du kommer til å elske. Tøflene finnes for hele familien – morsomme, fargerike tøfler med seriefigurer på for de aller minste, moteriktige modeller i sesongens mest trendy farger for deg som liker å være først ute med det nyeste, og mer klassiske modeller for deg som synes at det viktigeste med et par tøfler er at de er gode.

3 FOR 2
3 FOR 2
Aktiv Black
3 FOR 2
Side 1 av 3

138 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK