Sko

17 treff

Lacrosse sko til friluft og hverdag

Lacrosse sko har fottøy til både hverdagen og friluftslivet. Skoene er laget spesielt for og holde dine føtter varme og tørre uansett vær, og det finnes noe til enhver i det flotte utvalget.

Sko fra Lacrosse

Lacrosse sko stammer fra et amerikansk firma som har eksistert siden 1897. De spesialiser seg på sko for utendørsarbeid og friluftsliv. Hovedfokuset ligger på og lage gode sko som skal holde deg ren, tørr og komfortabel uansett værforhold. Skoene fra Lacrosse er perfekt for deg som er glad i aktiviteter utendørs, gjerne i skog og mark. I tillegg kommer nå disse skoene i mange varierte modeller og farger og de er i stadig utvikling. Dette merket har i mange år laget sko for friluftsliv, det er sko som er spesielt laget for deg som driver med fiske, jakt og fjellvandring. I de siste årene har dette merket derimot også begynt og lage mer moderne sko for dagligbruk.

Lacrosse sko til friluftsliv

Lacrosse boots er sko laget mer for friluftsliv, disse bootsene er solide og passer til alt av utendørs bruk. Lacrosse gummistøvler er støvler av den lave sorten. Disse støvlene passer til hverdagsbruk og kommer i alle slags farger, de kan sprite opp en mørk hverdag eller du kan få de i mer nøytrale farger. Skoene fra Lacrosse er alle laget med såler i samme funksjon som løpe sko, som gir deg en god komfort og støtte. Utvalget av Lacrosse sko varierer fra de enkle støvlettene til hverdagsbruk og til de mer avanserte skoene til fiske og friluftsliv. Dette er virkelig kvalitets sko som kan anbefales for alle og en hver. Lacrosse sko har som fokus at dine føtter skal holdes varme og tørre uansett værforhold.

Lacrosse sko laget i gummi

Lacrosse sko har til felles at de er laget i gummi. Skoene er laget spesielt for og holde deg tørr og varm på samme tid. Dette er også sko der er viktig og ta vare på. Det fins mange muligheter og produkter man kan velge i når man skal ta vare på sko i gummi. Impregnering og riktig tørking av skoene er det viktigste man skal tenke på. Impregnerer man skoene før bruk er man sikret mot salt merker, men du bør også gjenta dette minst en gang i måneden. Disse skoene er jo perfekt for friluftsliv, så skoene som er foret bør tørkes innen kort tid etter de er blitt våte. Du kan gjerne sitte de på et gulv der det er varmekabler.

Lacrosse sko online hos Footway

Kjøp Lacrosse støvler enkelt hos Footway.no. Hos Footway har vi hurtig levering, samtidig som du kan velge mellom mange ulike varianter. Vi tilbyr deg et åpent kjøp på hele 180 dager når du handler hos oss. Skulle du av en eller annen grunn angre på ditt kjøp, har du derfor god betenkningstid. I tillegg gir vi deg også fri frakt og retur. Det koster deg ikke noe ekstra når du handler sko hos oss.

Side 1 av 1

17 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK