Sko

7 treff

Lakai – sko for deg som skater

Bor du også på brettet og elsker streetmote? Da vil du elske Lakai-sko. Skoene har en enestående såle som gir deg optimalt grep. Dessuten har Lakai-sko en spesiell fotseng som gir deilig støtdemping. Velg mellom mange lekre farger og modeller, og finn dine favoritter fra Lakai.

Lakai-sko – bakgrunn og kjente modeller

Bak Lakai står en guttegjeng som elsker skateboard. Det som skiller Lakai fra andre merker, er teknologien og materialene. Med en spesialutformet såle, kvalitetsgummi og lekkert, praktisk design er Lakai-sko det optimale valget for skatere.

Lakai-sko – stil og vedlikehold

Hos Lakais sortiment kan du velge mellom stoffsko og mokkasko. Skinn og mokka kan enkelt vedlikeholdes med gode skoprodukter. De tøffe Lakai-skoene kan brukes både når du skater eller til hverdags generelt. Skoene har et avslappet og tøft design som passer til alt fra jeans til dressbukser.

Lakai-sko online på Footway

Gi deg selv de beste forutsetningene på skateboardet med et par lekre Lakai-sko. Hos oss på Footway kan du velge mellom flere flotte og behagelige modeller. Du betaler aldri for frakt og retur, og du har alltid 180 dagers åpent kjøp når du handler hos oss på Footway.

Side 1 av 1

7 treff
Når du surfer her tillater du cookies.OK