Sko Online

107 treff

Axeldo sko – laget av naturens fineste materialer

Axeldo er et svensk merke som ble opprettet i 2008 med et ønske om å tilby sko av god kvalitet til konkurransedyktige priser. Axeldo tilbyr både vintersko, sandaler og tøfler – alle i naturlige materialer av høy kvalitet. På Footway finner du Axeldo sko i mange forskjellige stiler og modeller, der både tøfler og sko er laget av herlig lammeskinn. Lammeskinnet i Axeldo sko er laget gjennom en prosess som tar vare på de unike egenskapene til materialet. Dette gjør at skoene varmer når det er kaldt og holder føttene avkjølte når det er varmt, samtidig som det gir skoene en herlig, luksuriøs følelse.

Riktig vedlikehold av dine Axeldo sko

Lammeskinn er et av naturens fineste materialer, noe som også viser seg når det kommer til vedlikehold. Lammeskinn er både smuss- og fuktighetsavstøtende, og trenger derfor bare å luftes med jevne mellomrom for å bli kvitt uønsket lukt. Skulle du være så uheldig å få flekker eller smuss på skoene, er det bare å børste det bort med en fuktig klut med mildt såpevann, eller med en myk skobørste. Luft deretter skoene i romtemperatur. Det kan også være lurt å smøre skoene eller tøflene med skinnfett beregnet på semsket skinn og lammeskinn, det samme gjelder for skinnsandalene sånn at også de holder seg like fine.

Finn din unike stil med Axeldo sko

Axeldo sko er kjent for sine mange forskjellige farger og modeller, enten du ønsker behagelige tøfler om vinteren eller komfortable sandaler om sommeren. Eller hvorfor ikke velge noen stilige og moderne skinnstøvler av lammeskinn når vinteren står på for fullt. Lammeskinn er det beste materialet for vintersko og tøfler, da det varmer godt samtidig som det absorberer svette og holder føttene tørre. Axeldo sko gir deg en perfekt kombinasjon av moderne stil og avslappet komfort – med naturlige materialer som passer perfekt for en uanstrengt nordisk stil som kun nøyer seg med det beste.

Nye Axeldo sko hos Footway

Footway gjør det enkelt å handle skoene dine på nettet, og hos oss finner du Axeldo sko til hele familien. Bruk vårt praktiske søkefilter for å finne de riktige skoene for deg, og vi sørger for rask levering og god service. Skulle det dukke opp problemer eller spørsmål underveis i bestillingen, er det bare å kontakte oss – vi er her for å hjelpe deg!

Luis Black
SALE
4059301 Stone
Copenhagen Stone
SALE
Prague Stone
SALE
4138301 2 Grau
SALE
Charlie M Black
Rafo Exco Cognac
SALE
19U1801 Black
SALE
London Black
Morino Black
SALE
4107605 820 Navy
SALE
1937301 Cognac
SALE
Mosario Cognac
SALE
Leoio Cognac6341
FEW LEFT
4072301 1 White
London Asphalt
Canberra Cognac
SALE
19U7106 Black
SALE
Innsbruck Black
SALE
London Chestnut
Morino Black1000
SALE
4116501 Graphit
Leoio Black1000
SALE
Maro Dark Brown
SALE
Wambola Cognac
SALE
Booty Mittelbraun
FEW LEFT
4106308 Darkblue
SALE
Lake Navy
SALE
Anders Black
FEW LEFT
High Top Sneaker Braun
FEW LEFT
Cangoo Dark Blue
SALE
06F4813 White
SALE
Innsbruck Stone
FEW LEFT
Booty Kastanie
FEW LEFT
Jackson Cognac6300
FEW LEFT
Revel Brown6000
Alfa Navy
SALE
Alfa Bordo
SALE
Billigkroken
Side 1 av 2

107 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK