Sko Online

2 treff

Stonz

Hvis du elsker naturen, har du lyst til å dele dine interesser med barna. Hva kan være bedre enn å vandre eller gå ut på friluftsopplevelser med de små? Det gir dem fantastiske minner for livet, mens du nyter samværet!

For å nyte naturen, trenger barna riktig utstyr og rette skoene - akkurat som de voksne. Faktisk trenger de enda bedre utstyr. Det hadde Lisa Will i tankene da hun grunnla Stonz i 2004. Basert på hennes visjon, lager de sko som beskytter små føtter komfortabelt og trygt under alle deres eventyr og sprell.

Hva er det som skiller Stonz fra resten?

Stonz har fokus på beskyttende og komfortable sko for de små, og de har studert emnet i minste detalj for å finne det aller beste for små føtter. All den kunnskapen de har brukt til å lage sine kolleksjoner.

Teamet på Stonz jobber kontinuerlig med nye innovative ideer og teknikker for å gjøre barna så komfortable og glade som mulig når de leker eller går på eventyr i naturen. De har til og med smarte votter uten tommel. Hvorfor? Jo, fordi barn ikke trenger tommelen når det er veldig kaldt ute. De har også gummi-støvler laget av høy kvalitet, fleksibel naturgummi, og mye mer. Dette er et merke som hele tiden jobber for å sikre at barna er glade, fornøyde - og har tørre føtter.

Stonz har en enorm kolleksjon med sko

Hos Stonz finner du et bredt utvalg av sko til alle anledninger og værtyper, samt smarte votter til å holde små hender varme og gode. Hos Stonz kan du velge og vrake:

Sko for nyfødte – Komfortable og søte babysko for høst, vinter og vår.

Sko for småbarn – Komfortable sko for småbarn som passer for høst, vinter og vår.

Votter for baby/småbarn – 100% vanntette votter som holder de minste hendene varme.

Votter for barn – 100% vanntette votter til barn.

Gummistøvler – Gummistøvler produsert av 100% naturlig gummi og med for i deilig bomull.

Vinter Scout Støvler – Slitesterke og lette sko som beskytter mot kulde.

Vinter Trek Støvler – Skli-sikre og lette sko som er perfekte for å gå i og som beskytter mot virkelig kalde temperaturer.

Støvle Linerz – For som passer alle Stonz Støvler og gir ekstra varme.

Gummistøvel Linerz – For som passer gummistøvlene og holder føttene varme når det regner.

5026-607-259 Graphit
FEW LEFT
Side 1 av 1

2 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK