Sko

32 treff

Radii-sko – kreativitet og mote

Radii er et amerikansk merke som lager flotte og tøffe sneakers til den som ønsker å kombinere kvalitet med mote. Hos oss på Footway kan du velge mellom ulike skomodeller fra Radii. Finn paret som passer din stil best!

Radii-sko – bakgrunn og modeller

Radii, som uttales ray-dee-eye, har sitt hovedsete i California, og har en lidenskapelig interesse for sko som kombinerer kunst og couture. Helt siden lanseringen i 2008 har de jobbet for å tilby flotte sko, og for å vise at det ikke finnes noen grenser innen mote. Med Radii-sko får du kvalitet, kreativitet og mote på en og samme tid.

Stil med Radii-sko og -sneakers

La Radiis sneakers fungere som tilbehør, eller gi dem en sentral plass i antrekket. Sett sammen en spennende, lekker og komfortabel stil. Radii-sneakers finnes i både høye og lave modeller, men også i ulike utforminger og med spennende mønstre og farger.

Kjøp Radii-sko online

Kjøp dine neste Radii-sko og -sneakers online hos oss her på Footway. Vi tilbyr alle kundene våre rask leveranse, fri frakt og gratis retur samt åpent kjøp i 180 dager. Finn ditt nye favorittpar i dag!

230 Azure/White
FEW LEFT
Noble Low
FEW LEFT
Simple
FEW LEFT
Straight Jacket
FEW LEFT
Straight Jacket
FEW LEFT
Bay
FEW LEFT
Quade
FEW LEFT
Ward
FEW LEFT
Monty
FEW LEFT
Val
FEW LEFT
Side 1 av 1

32 treff
Når du surfer her tillater du cookies.OK