Carin Wester Sko Online

1 treff

Carin Wester – en moderne klassisker

Hvorfor endre et vinnerkonsept? Carin Wester er en kjent skandinavisk designer som skaper klassisk mote med en egen vri. Dette er mildt sagt en vellykket kombinasjon. Her finner du flotte og moteriktige sko av beste kvalitet, og med et design som føles både rent, tidløst og trendy.

Carin Wester – historie og kjente modeller

I 2003 opprettet Carin Wester sitt eget motefirma etter avsluttet eksamen i design. Den første kolleksjonen som ble lansert, ble en stor suksess, og siden den gang har Carin Wester hatt stor medgang. Stilen er elegant og stilren, men med lekne farger og detaljer.

Carin Wester-sko – stiltips og vedlikehold

Noe av det beste med Carin Wester-sko er det stilrene og skandinaviske designet. Den tidløse stilen gjør det enkelt å kombinere skoene med mange ulike antrekk og plagg. Her finner du vakre sko med og uten hæl og boots som passer hele året – bruk dem til finkjolen eller til slitte jeans.

Carin Wester-sko online på Footway

Vi på Footway kan med glede presentere et stort utvalg av Carin Wester-sko. Du vil garantert forelske deg i flere av skomodellene fra denne skandinaviske designeren. Når du har funnet et par du liker, sender vi skoene raskt hjem til deg. Du betaler aldri for frakt eller eventuell retur. Du har også hele 180 dagers åpent kjøp for å kunne prøve skoene.

Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK