Catarina Martins Sko Online

3 treff

Sko i moderne vintagestil

Hvis du har en lidenskap for mote og trender og samtidig liker en mer unik stil, er Catarina Martins sko det riktige valget for deg. I sortimentet finner du fantastiske sko for motebevisste kvinner som stiller høye krav til kvalitet. Skoene er retroinspirert, men med en moderne og tøff karakter. Passformen og designet er på topp!

Catarina Martins-sko – historie og kjente modeller

Catarina Martins er et velkjent og populært varemerke fra Portugal. Skoene er godt likt av et bredt publikum som søker holdbar, kvalitativ og stilfull mote. Catarina Martins sko har vært på markedet siden 2003 og har siden den gang kommet med mange vellykkede kolleksjoner. Skoene har en vakker vintagefølelse, men med en friskt drag og en tøff karakter.

Catarina Martins-sko – stiltips og vedlikehold

Portugal er kjent for sin skoproduksjon og lærhåndverk. Dette er noe som tydelig utmerker seg i Catarina Martins sko. Blant utvalget finner du fantastiske og unike høst- og vinterstøvler ev ekte kvalitetsskinn fra Portugal. Det personlige designet er egnet for både et par utsvingede jeans, en kort sommerkjole eller et kort skjørt.

Catarina Martins-sko online på Footway

Vi på Footway er veldig stolte over å få presentere et unikt og variert utvalg av Catarina Martins-sko. Her kommer du garantert å få inspirasjon til stilige antrekk. Bestill dine favoritter og få skoene sendt hjem uten å betale frakt. Vi tilbyr også fri retur og gir deg 180 dagers åpent kjøp.

Side 1 av 1

3 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK