China Girl Sko Online

38 treff

China Girl-sko – Østen møter high fashion

Piff opp antrekket ditt med et par nye China Girl-sko! Skoene kjennetegnes av glade farger og vakre mønstre, for ikke å snakke om de lekre detaljene. Skoenes design er en blanding av orientalsk og de nyeste trendene fra New York. Velg mellom espadrillos, ballerinasko, høyhælte sko og mange flere modeller.

China Girl-sko – historie og kjente modeller

China Girl er et ungt skofirma som raskt har gjort suksess over hele verden. Målgruppen er bred, og skoene tiltaler alt fra forretningskvinner til den unge og motebevisste fashionistaen som ønsker at alle skal la seg overraske av hennes vakre og unike sko. Enten du foretrekker stilige sko i minimalistisk design, eller om du heller vil ha noen fargerike sko, finnes det noe for alle.

China Girl-sko – stiltips og vedlikehold

China Girl-sko er preget av høy kvalitet, optimal passform og et design som er uvanlig bra! Her finner du alle mulige skomodeller i ulike materialer, farger og mønstre. Kanskje du er på utkikk etter et par vakre høyhælte sko til et stilig kort skjørt? Her finnes det mange modeller å velge mellom, og du finner moteriktige høst-, vinter-, vår- og sommersko.

China Girl-sko online på Footway

Her på Footway har vi samlet et bredt og stort utvalg av China Girl-sko for alle kvinner. Her finner du sko av høyeste kvalitet og i stilig og unik design, og dessuten til virkelig gode priser! Vi på Footway tenker alltid på våre kunder, og nettopp derfor får du fri frakt på alle dine ordre samt fri retur. Som en ekstra bonus får du også 180 dagers åpent kjøp.

Cherry Green
FEW LEFT
Jennifer Beige
FEW LEFT
Pout
SALE
Tabby
FEW LEFT
Hera navy
FEW LEFT
Nora Black Glitter
FEW LEFT
Estee
FEW LEFT
Pointed P
FEW LEFT
Missey
FEW LEFT
Jennifer Brown
FEW LEFT
Lopez Black
FEW LEFT
Pauline Lime
FEW LEFT
Regal Bordo
FEW LEFT
Regal Purple
FEW LEFT
Tabby Beige
FEW LEFT
Charmers Black
FEW LEFT
Tide Gold
FEW LEFT
Cuba Jungle
FEW LEFT
Cuba Green
FEW LEFT
Side 1 av 1

38 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK