Crocs, Sko

160 treff

Revolusjonær teknologi

Siden 2002 har amerikanske Crocs laget dagens kultklassiker, Crocs-tøfler. Sandalene lages i Croslite™-materiale – Crocs egen, revolusjonære teknologi som gir både deg og føttene dine en behagelig og fri følelse.

Byr på sklisikkerhet

Dette materialet har blitt brukt siden begynnelsen, takket være det jevne, gode grepet: I et par Crocs kan man rusle problemfritt rundt på båten uten å skli – og skoen ble faktisk lansert på en båtmesse i firmaets ungdom. Crocs er sertifisert av det amerikanske rådet for ergonomi og det amerikanske forbundet for medisinsk podiatri (American Podiatric Medical Association). En av Crocs-grunnleggerne og visepresidenten, Lyndon V. Hansson III, mener at skoene er spesielt egnet til å eliminere smerte i føttene.

Foppatøflene

Det var også derfor en av verdens største hockeylegender, svensken Peter Forsberg, interesserte seg for Crocs. På grunn av sin skadede akillessene trivdes Foppa godt i tøflene – så godt at han ville lansere de i Sverige. Da tøflene kom til Sverige, ble de gjenstand for en het debatt – mange mislikte designet, mens andre elsket det. For mange ble Foppatøflen en erstatning for den klassiske treskoen, og andre valgte å bruke dem på jobben. Noen år senere kom kopiene som perler på en snor, og konseptet Foppatøfler kom til å omfatte andre tøfler og sko som ikke var laget av Croslite™-material. Peter Forsberg forlot samarbeidet i 2010.

300 millioner solgte

Crocs har hatt en enorm suksess også uten Peter Forsberg samarbeid, både i Sverige og utenlands. I 2014 ble det solgt 56 millioner par sko, og totalt har imponerende 300 millioner sko blitt solgt siden oppstarten. I dag selges skoene i mer enn 90 land – et tydelig bevis på at sjarmen til skoene slår an hos mange – og et bevis på at skoenes unike og fotvennlige materiale appellerer til horder av føtter rundt om i verden.

Våg å prøve Crocs!

På Footway har vi tro på føtter. De bærer oss fremover i livet og bør selvsagt tas vare på – og et par Crocs er en god måte å gi føttene den respekten de fortjener på. Om du tilhører dem som misliker designet – ta ett eller flere steg utenfor komfortsonen din og prøv dem likevel. Hvem vet? Kanskje forelsker du deg i det unike materialet og den herlige følelsen som Crocs gir føttene dine? Kanskje rusler du gladelig rundt på båten en varm sommerdag iført et par ekte Foppatøfler – eller i et par Foppastøvler: Crocs lager nemlig mer enn bare tøfler. På Footway finner du ekte Crocstøfler og også støvler, støvletter, barnesko, herresko og damesko. Finn dine favoritter i dag!

Side 1 av 3

160 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK