adidas Originals Damesko Online

540 treff

adidas Originals sko for dame – en sporty og moteriktig klassiker

Ser du etter et par sko som er både sporty og stilige? Med et par klassiske adidas Originals damesko får du et par sko som passer til nesten alle antrekk og anledninger. adidas Originals har vært populære siden merket først ble opprettet, og det er ingenting som tyder på at disse sporty og elegante skoene er på vei ut med det første. Skaff deg et par adidas Originals sko for dame, så får du en tidløs sko som du kan bruke i mange år fremover.

adidas Originals – historie og kjente modeller

Selskapet adidas ble grunnlagt i 1949, men har røtter som går tilbake til 1920-tallet, og har siden da produsert pålitelige sportssko og -utstyr. Sko fra adidas har blant annet blitt brukt av olympiske utøvere fra 1928 og frem til i dag. Varemerket og kolleksjonen adidas Originals består av klassiske sko som Superstar, Gazelle og Stan Smith, som ble brukt av idrettsstjerner som tennisspilleren Stan Smith, basketballspilleren Kareem Abdul-Jabbar og bokseren Muhammad Ali. adidas Originals produser i dag populære damesko, og kjennetegnes av en logo med det karakteristiske trekløversymbolet, i motsetning til adidas Sport Performance, som kjennetegnes av de tre diagonale adidas-stripene.

Stiltips og vedlikehold

Siden adidas Originals har sitt opphav fra sportssko fra 1940-tallet til 1980-tallet kan skoene gi en retrolook, samtidig som deres enkle og elegante utforming gjør dem tidløse. Et par adidas Originals damesko kan matches med alt fra sporty og hverdagslige tights og joggebukser, til stilige skinny jeans og bukser. Skoene kan også brukes med et skjørt eller kjole, for en mer sporty og hverdagslig look. Retrolooken er også veldig hot akkurat nå, og et par Superstars eller Stan Smith-sko kan danne grunnlaget for et utrolig kult retroantrekk. Mange av adidas Originals-modellene har en blanding av skinn og syntetiske materialer, som gir slitesterke sko med solide, vanntette såler. Skoene vedlikeholdes enkelt med en lett fuktet klut.

adidas Originals sko for dame online på Footway

På Footway kan du velge mellom over 100 ulike modeller av adidas Originals damesko. Du finner både de klassiske og de mest populære modellene og nyere modeller i vårt sortiment. Hos oss får du alltid fri frakt og retur, uansett hvor mye du handler for. Og for at du skal være helt sikker på at du er fornøyd med de nye skoene dine får du 180 dagers åpent kjøp. Hos oss er du kun et tastetrykk unna ditt nye par sko fra adidas Originals!

Side 1 av 10

540 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK