adidas Sport Performance Damesko Online

257 treff

adidas Sport Performance sko for dame – stilige sko til trening

Er du på utkikk etter et par sko som gjør at du kan holde en moteriktig stil selv under treningen? Med et par av våre damesko fra adidas Sport Performance på føttene har du det du trenger for å kunne yte ditt beste under løpeturen eller treningsøkten inne, samtidig som du får en stilig og fin sko som kan også brukes i hverdagen. Vårt store og varierte utvalg adidas Sport Performance sko for dame gjør også at du kan være sikker på å finne noe som passer til dine behov og til din personlige stil.

adidas Sport Performance – historie og kjente modeller

Selskapet adidas ble grunnlagt i 1949, men disse klassiske sportsskoene har en historie som går enda lenger tilbake. Den kvinnelige løperen Lina Radke vant i 1928 olympisk gull og satte verdensrekord i 800 m for kvinner med et par av adidas’ grunnlegger Adolf «Adi» Dassler sine sko på føttene. Og før det berømte sommer-OL i Berlin i 1936, reiste Dassler til den olympiske landsbyen for å overbevise løperen Jesse Owens om å bruke hans sko under lekene. Owens vant sine fire gullmedaljer med støtte fra Dassler og hans sko. Mens de gamle, klassiske skoene er fokuset for merket adidas Originals, fokuserer adidas Sport Performance på å skape nye, gode treningssko for idrettsutøvere, med modeller som Energy Boost PureBoost som populære damesko.

Stiltips og vedlikehold

adidas Sport Performance sko for dame passer alltid godt til treningen, men du kan også bruke dem til mer hverdagslige anledninger. Våre damesko fra adidas Sport Performance gir god støtte og demping, og passer derfor svært godt til deg med en aktiv livsstil. Et par enkle, hvite sportssko ser ordentlig kule ut sammen med svarte jeans og t-skjorte. Topp det med en svart skinnjakke for en kul og rocka look, eller med en bomber-jakke eller windbreaker for en sporty look. Du tar enkelt vare på de nye skoene dine ved å tørke dem rene med en fuktet klut etter behov. Impregner før bruk hvis du skal bruke dem utendørs.

adidas Sport Performance sko for dame online på Footway

På Footway finner du over 100 ulike modeller fra adidas Sport Performance. Uansett om du er på utkikk etter en god løpesko eller en stilig og sporty sko til fritidssbruk, finner du garantert noe for deg i vårt sortiment. Du får dessuten fri frakt og retur når du handler hos oss, og for at du skal være sikker på at du har valgt den perfekte skoen får du 180 dagers åpent kjøp.

Side 1 av 5

257 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK