Damesko Online

519 treff

Stilig og sporty i hverdagen med Nike sko for dame

Nike er en av verdens største produsenter av sportsutstyr. Logoen deres, som også helt enkelt kalles «Swoosh», er blant de mest kjente symbolene i verden. Du vil nok ha problemer med å finne noen som ikke kjenner til dette ikoniske varemerket, og det er ikke uten grunn at Nike har vokst til å bli en verdensomspennende sportsgigant. Kjøper du et par Nike damesko får du et par sko som er like komfortable til trening og hverdags, som de er stilige og moteriktige.

Nike – historie og kjente merkevarer

Nike ble grunnlagt i 1963 som Blue Ribbon Sports, og har hatt navnet Nike siden 1971. Selskapet ble grunnlagt av løpetreneren Bill Bowerman og løperen Phil Knight, som ønsket å lage fleksible løpesko med godt grep. Navnet Nike tok de fra den greske seiersgudinnen med samme navn, og dette skulle vise seg å være et ganske passende navn. Nike har gjennom de siste tiårene produsert en rekke populære sko. Basketballspilleren Michael Jordan sin signatursko, Air Jordan, er blant de mest populære modellene fra Nike, også som damesko. Air Max er en annen populær modell fra Nike, med en litt mer moderne look.

Nike damesko – stiltips og vedlikehold

Nike produserer sko som både egner seg godt til løping og trening, og stilige fritidssko. Bruk et par lette Nike damesko sammen med et par jeans og en enkel t-skjorte for en hverdagslig og sporty look. Du kan også bruke dem sammen med kjole eller skjørt, for en feminin og sporty look. Et par Nike sko for dame sammen med en lang bomullskjole gir en enkel og kul stil for en hverdagsfin look.For å holde dine sko fra Nike rene trenger du bare å børste og tørke av dem med en fuktig klut etter behov. Skal du bruke dem utendørs er det også en fordel å impregnere dem før bruk.

Nike sko for dame online på Footway

Footway har over 100 ulike modeller av sko for dame fra Nike. Du kan velge blant sko i alle slags farger og fargekombinasjoner, både til trening og fritidsbruk. Når du handler sko hos oss får du alltid fri frakt og retur, uansett hvor mye du handler for. 180 dagers åpent kjøp gjør også at du får tid til å bestemme deg for om du har funnet de riktige skoene for nettopp deg. Ønsker du deg et par nye sko fra Nike? Vi i Footway er her for å hjelpe deg med å finne den perfekte skoen!

Side 1 av 9

519 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK