Damesko Online

387 treff

Vagabond sko – made for walking

Svenskene er gode på mote, og skomote er ikke noe unntak. Siden Vagabond ble grunnlagt har de solgt millioner av skopar over hele verden, og har etablert en voksende skare av trofaste fans. Ikke så rart – med innovative og tøffe design leverer Vagabond det kundene vil ha år etter år. Et kvalitetsmerke som håndplukker alle underleverandører og tenker på miljø og bærekraft er også et pluss. Velg mellom hundrevis av sandaler, pensko, sneakers og støvletter fra et av Skandinavias mest etablerte motemerker.

Vagabond til alle anledninger

Vagabond startet på 60-tallet, og har siden begynnelsen hatt en forkjærlighet for gode materialer og vakkert skinn. Den dag i dag er skinn og lær hovedmaterialene for de fleste skoene, et naturlig produkt som former seg behagelig etter foten og som tåler det meste av årstider og vær så lenge de får riktig stell. Velg blant tøffe sneakers som hvite Zoe lærsko med snøring eller lettere varianter som Kasai i tekstil. Åpne pensko som sandaler eller pumps med og uten hæl leveres med elegante detaljer og kvalitet i hver eneste søm og såle.

Ta vare på dine Vagabond damesko

Hvis du kjøper skinnsko er det lurt å huske på at de ofte kan utvide seg noe, men med kvalitetslær vil skinnet stort sett justere seg til å tilpasse foten slik at skoen blir mer komfortabel. Som et naturlig materiale er det viktig å huske på at skinn er følsomt for temperatur og fuktighet. For å ta best være på skoene dine bør du impregnere og pusse dem jevnlig, da beholder du fuktigheten i skinnet og beskytter mot fukt og smuss utenfra. Du bør alltid impregnere skinnsko før du bruker dem for første gang.

Vagabond sko dame online på Footway

Når du handler sko hos Footway får du fri frakt, 180 dagers åpent kjøp og gratis retur. Det betyr at å handle online er lettere, raskere og mer avslappende enn å gå i butikken. Med få klikk kan du se gjennom titalls modeller. Med stor varebeholdning er sjansen stor for at du finner størrelsen din. Footway tilbyr prisgaranti – finner du akkurat samme sko til en lavere ordinær pris på en annen norsk nettbutikk (.no) eller i en norsk fysisk butikk, lover vi at du får skoene for den prisen hos oss.

Zoe White
SALE
FEW LEFT
Tia Black
SALE
Zoe Black
SALE
Zoe Svart
SALE
Side 1 av 7

387 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK