Kavat Damesko Online

69 treff

Kavat sko for dame – med lidenskap for sko

Er du på utkikk etter et par skinnsko som holder lenge, og som er laget med kjærlighet? Da er et par sko fra Kavat midt i blinken! Kavat streber etter miljøvennlig produksjon, samtidig som de er eksperter på å lage komfortable og slitesterke sko. Kavat produserer damesko i en rekke ulike varianter, fra åpne sandaler til solide vintersko. Kavat har en sko for enhver årstid og anledning, og vi har et godt utvalg sko for dame fra Kavat.

Kavat – historie og kjente merkevarer

Da svensken Ragnar Karlson startet sin karriere som skomaker, produserte han først og fremst sko for andre varemerker. Merket Kavat oppsto på 1970-tallet da Ragnars sønn Bengt tok over familiebedriften. Navnet Kavat tok han fra familiens dachshund. Kavat er også svensk for «frimodig», noe som kan sies å representere det selskapet står for. Kavat har alltid vært et nytenkende og innovativt selskap, som tør å ta sjanser for å skape de beste skoene. Fokuset deres ligger på å produsere sko av høy kvalitet med tanke på både design, holdbarhet, og ikke minst miljøet. I dag har Kavat en rekke kjente modeller som du vil finne i vårt sortiment. Er du på utkikk etter et par damesko fra Kavat, kan du velge blant modeller som sandalen Lotta og ankelstøvletten Bodås.

Kavat damesko – Stiltips og vedlikehold

Uansett om du skal på jobb, fest eller bare på handletur, har Kavat en sko som passer. Bruk et par ankelstøvletter til et par skinny jeans og en hvit skjorte, for en elegant og profesjonell look. Lotta-sandalen blir utrolig fin og feminin sammen med et skjørt eller en kjole om sommeren. Kavat har spesialisert seg innen skinn, og mange av Kavat sine damesko er laget av skinn av høy kvalitet som fortjener vedlikehold av like god kvalitet. Hold dem rene ved å børste og tørke dem med en fuktig klut etter behov, og bruk en lærbalsam og skokrem som er egnet for skinn.

Kavat sko for dame online på Footway

På Footway finner du en rekke ulike sko for dame fra Kavat, alle med den samme høye kvaliteten.
Hos oss får du alltid fri frakt og retur, uansett hvor mye du handler for. Du får også 180 dagers åpent kjøp, slik at du får tid til å prøve skoen i hjemmets ro og mak. Vi ønsker å gjøre det vi kan for at du skal bli fornøyd med kjøpet ditt, og vi er sikre på at du vil finne noe du liker når du velger å kjøpe dine nye sko fra Kavat hos Footway.

FEW LEFT
FEW LEFT
Ekenäs EP Black
FEW LEFT
Duved Tx Bordeaux
FEW LEFT
Hagfors EP Dark Brown
FEW LEFT
FEW LEFT
Lotta Black
FEW LEFT
Lotta EP Black
FEW LEFT
Side 1 av 2

69 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK