Dame, Sko

116 treff

Stilige og behagelige Birkenstock sko for dame

Birkenstock har produsert noen av verdens mest ikoniske sandaler, og du trenger nok ikke lete lenge før du finner noen som eier ett eller flere par. Hvordan har et par sandaler blitt så populære? Deres popularitet skyldes både den høye kvaliteten og den suverene komforten som ligger i sålene. Birkenstock har nemlig spesialisert seg i å produsere myke såler som former seg etter foten din.Føttene dine vil takke deg når du trer inn i et par damesko fra Birkenstock.

Birkenstocks historie og kjente modeller

Birkenstock ble registrert som skoprodusent allerede i 1774 av tyskeren Johann Adam Birkenstock. Gjennom 1800- og 1900-tallet fortsatte Birkenstock-familien å utvikle merket sitt, med fokus på å skape sandaler og fottøy med myke og fleksible såler. I dag fokuserer Birkenstock også på miljøvennlig produksjon. Siden 1980-tallet har sko fra Birkenstock blitt produsert med miljøvennlig lim, og ny og moderne produksjonsteknologi har bidratt til å senke energiforbruket. I dag produserer Birkenstock en rekke populære skomodeller. Arizona, Gizeh og Madrid er noen eksempler på populære damesko fra Birkenstock, og du vil finne alle disse og flere i vårt sortiment.

Stiltips og vedlikehold

Hos oss finner du Birkenstocks i både ekte skinn og syntetiske materialer. De passer ypperlig til innendørsbruk i hjemmet, og dersom du har en jobb hvor du er mye på beina kan et par Birkenstocks gi god støtte og demping. Når det er varmt passer Birkenstocks også utmerket som sandaler til utendørsbruk. Bruk et par Arizona-sandaler med et par oppbrettede jeans eller et par jeansshorts, og topp det med en enkel t-skjorte for en avslappet og sommerlig look. Har du et par Birkenstock damesko i skinn, kan du sørge for at de varer lengst mulig ved å smøre dem med lærbalsam eller lignende. Har du et par syntetiske Birkenstocks rengjør du dem enkelt ved å børste dem rene, og impregnere dem ved behov.

Birkenstock-sko for dame online på Footway

Er du på utkikk etter et par sandaler fra Birkenstock, er Footway det perfekte stedet å starte. I vårt utvalg Birkenstock-sandaler vil du finne de mest populære modellene i en rekke ulike farger og varianter. Og for å gjøre shoppingopplevelsen din bedre, får du alltid fri frakt og retur når du handler hos oss. 180 dagers åpent kjøp gjør også at du får tid til å bestemme deg for om du har funnet den rette skoen for deg. Vi hos Footway gjør alt for at du skal bli fornøyd med dine nye sko fra Birkenstock.

Side 1 av 2

116 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK