Høye Sneakers Dame

7 treff

Timberland sko for dame – banebrytende teknologi og ikonisk utseende

Timberland balanserer banebrytende teknologi og design i sitt sortiment av sko som i all sin allsidighet opprettholder merkets solide signaturlook. Selskapet har bygget opp en sterk miljøprofil og ønsker å være Earthkeepers i alt de gjør, enten det gjelder sosialt, miljømessig eller økonomisk ansvar. Takket være utviklingen av unike teknikker har de kunnet produsere vanntette støvler for både kalde og tropiske klimaer ved å knytte sålene sammen med øvrig lær uten behov for sømmer.

Timberland – gjorde det umulige og lyktes


Da de startet var det ingen som trodde at en vanntett støvel var mulig å produsere. Selskapet har vært stolt produsent av sine vanntette lærstøvler og -sko av ypperste kvalitet siden 1973, men historien starter før det. Nathan Swarts startet som en lærling i Boston, Massavhussets allerede i 1928. I 1955 kjøpte han The Abington Show Company i Syd-Boston og gjorde det om til en familiebedrift ved å ta inn sønnene sine som partnere. Ti år senere hadde de introdusert skoindustrien for en helt ny teknikk, nemlig injeksjons-støping.

Timberland damesko – en klassiker som er lett å matche


Timberlands støvler er designet nettopp for at du skal kunne bruke dem ute når det er fuktig og sølete. Men for å ivareta fottøyets unike og krispe utseende er det mange gode triks for rengjøring og beskyttelse. Får du for eksempel flekker på skoene fra utendørs bruk, lønner det seg å gå til anskaffelse av skobørster til de ulike delene av støvelen og vaskemidler til lær. Når du har dette er det enkelt å skrubbe vekk flekker og ujevnheter på skoene. Timberland dame har alt fra sandaler og sneakers til den mer klassiske støvelen med en feminin tvist, høye hæler. Takket være det tidløse designet er det lett å kombinere Timberlands med antrekket ditt, enten du skal på jobb, den første daten eller bare ut en rask tur.

Timberland sko for dame online på Footway

   Velger du å handle dine nye Timberlands hos Footway, sikrer du deg raskest leveranse og god tenketid. Siden vi tilbyr åpent kjøp i 180 dager får du virkelig tid til å kjenne etter om du har tatt riktig valg. Blant Timberlands sortiment for dame kan du velge mellom alle slags farger, fra rød og turkis til den klassiske gul-beige og svart helt avhengig av din personlige stil. Ikke nøl med å ta kontakt med vår utsøkte kundeservice dersom det er noe du lurer på.
Side 1 av 1

7 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK