Sko

59 treff

Minimarket sko – Stil og kule linjer

Minimarket sko er stil og kule linjer for alle kvinner som elsker sko og som vil at kunstverket på føttene skal synes. Her er det klare farger og uventede detaljer i kombinasjon med at skoene er gode å ha på.

Skapt av tre kreative, svenske søstre

Sko fra Minimarket er en del av varemerket Minimarket, som ved siden av sko også designer klær. Bak merket står det tre, kreative svenske søstre, nemlig tvillingene Pernilla og Jennifer og storesøster Sofie. Sofie drev klesbutikken Minimarket i Stockholm, men da jentene i 2006 bestemte seg for å designe klær og sko selv, ble butikken lagt ned. Navnet beholdt de og med dette varemerket har de vunnet flere priser. I 2007 ble de tildelt prisen som beste nykommer og i 2010 kåret Elle Magazine dem til årets designer. Alt de lager kjennetegnes av flotte, grafiske trykk, et blikk for detaljer og klare farger. Jentenes skandinaviske bakgrunn kommer også til syne i form av den rene stilen.

Minimarket sko er feminint og elegant

Minimarket lager sko for alle kvinner som ser på sko som mer enn bare en nødvendighet. Dette er vakre sko, laget med et klart blikk for detaljer og også en aldri så liten dose humor. Minimarket boot Dressler er lave, tøffe boots med en kraftig såle. De fremheves av sin enkelhet, så ved siden av at du holder deg varm og komfortabel på føttene, så vet du at du tar deg godt ut. Dette er tøffe sko som passer utmerket til jeans og langbukser, men også til hverdagskjolen. Minimarket Wedge Orient er skoen for deg som vil ha et vakkert smykke på føttene. Dette er åpne sandaler med høye, brede heler. Like gode å gå med som de er vakre å se på. Velg mellom forskjellige farger og benytt dem til den lekre festkjolen eller til olabuksa når du vil ha litt fart over antrekket.

Alle sko fortjener kjærlighet

Minimarket sko skiller seg ikke ut fra andre sko når det gjelder stell. Pleier du dem med kjærlighet varer de lenge. Vær nøye med å tørke av skitt og smuss med en fuktig klut og la våte sko få tørke i romtemperatur. Det finnes mange ulike pleiemidler for sko, tilpasset forskjellige materialer og bruk. Tekstilsko kan blant annet vaskes med en spesialsjampo for sko, om de skulle bli ekstra møkkete. Sko av skinn bør impregneres. Dette er det viktig å gjøre før førstegangs bruk og så igjen med jevne mellomrom. Oppbevar skoene på et egnet sted, så holder de seg pene lenge og er klare til å bli med deg ut på moro.

Minimarket sko online hos Footway

Bestill Minimarket sko fra oss på Footway. Her finner du et stort utvalg av vakre sko til dine føtter, enten du er på jakt etter sko til fest eller hverdag. Når du bestiller hos oss har du alltid hele 180 dagers åpent kjøp, slik at du lett kan returnere skoene om det, for eksempel, var feil størrelse. Uansett hvor mange par du handler, har vi også alltid fri frakt og retur!

Acela
FÅ IGJEN
Ygg
FÅ IGJEN
Faith
FÅ IGJEN
Wedge wati
FÅ IGJEN
Lora
FÅ IGJEN
Wedge Orient
FÅ IGJEN
Bay
FÅ IGJEN
Quade
FÅ IGJEN
Val
FÅ IGJEN
Ward
FÅ IGJEN
Monty
FÅ IGJEN
Elise
SALG
Abana
SALG
Side 1 av 1

59 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK