Sko Online

58 treff

Novita – kvalitet og eleganse

Ser du etter klassiske, elegante sko som gir antrekket ditt en økt stil, så er Novita sko et godt valg. De designer alle skoene sine selv som lages i skinn av høy kvalitet som er håndkuttet på Novitas fabrikker. Kun skinn som tilfredsstiller Novita sine strenge kvalitetskrav blir brukt i skoene. I tillegg til at skoene er vakre å se på, er det også designet for å være komfortable, hvor de mest eksklusive variantene har yttersåler av lær, med siste skopussen gjort for hånd av de ansatte ved Novita selv.

Novita i italiensk skinn

På Footway kan du kjøpe Novitas lave sko i sort eller mørkeblått i behagelig skinn som passer for mange anledninger. Enten du har et møte eller en middag med pent antrekk, om du skal være på kontoret mesteparten av dagen, eller om du skal velge sko til en lørdagstur på byen, så har Novita sko for deg. Skoene passer like fint til dressbukser som til smale sorte eller lyse bukser, og går selvsagt pent til skjørt. Kombiner med en lekker veske, trenchcoat eller en ¾ lang jakke, og du vil ha et antrekk som er både vakkert og elegant.

Stell av Novita sko

Novitas sko lages alltid i skinn, og ulike andre materialer tilpasses slik at de passer optimalt til enhver sko. For Novita er ikke design av sko bare et håndverk, det er en tradisjon. Og prosessen med å stykke ut læret, sy det sammen og ferdigstille skoen er alltid nøye planlagt, slik at du skal få en feilfri sko. For at skoene dine skal vare så lenge som mulig bør du derfor være like nøye med pleien som Novita har vært med å lage skoen. Impregner og smør dem derfor jevnlig med en krem som er spesialtilpasset skinnet i skoen.

Kjøp Novita online på Footway.no

Fordelene med å handle hos Footway er mange. Først og fremst gjelder dette det store utvalget og den enkle søkefunksjonen som raskt lar deg finne ut om de har Novita-sko i den fargen og størrelsen som du ser etter. I tillegg får du rask levering, fri frakt og 180 dagers åpent kjøp når du handler hos Footway. Footway har også regelmessige kampanjer hvor du kan få utvalgte modeller til en redusert pris, så følg med på våre hjemmesider. I tillegg har Footway prisgaranti noe som betyr at hvis du finner skoen til en bedre pris på en annen norsk nettbutikk eller fysisk butikk, så gir Footway deg skoen til den samme prisen.

Star Black/fuxia
SALG
Star Black/Grey
SALG
Bronx Black
SALG
Warren Warm Black
SALG
Delaney Black
SALG
Frosty White
SALG
Star Black/Fuxia
Star Black/grey
SALG
Hyde Park Red
SALG
Banzai Black
SALG
Highgate Black
SALG
Grant Leopard
SALG
Star Black/blue
SALG
Star Black/Blue
SALG
Union Sq Croc Pink
SALG
Panda Pink
Porfyr Navy
SALG
Luce Black 06
Scooter Black 06
SALG
Banzai Dk Brown
FÅ IGJEN
Adeline Black
SALG
Tilly Black
SALG
Trull Lime
SALG
Frosty Black
SALG
Adeline Black 06
SALG
Adela Black
FÅ IGJEN
Diabas Black
SALG
Porfyr Wine
SALG
Hyde Park Blue
SALG
Scooter Purple
SALG
Hyde Park Black
SALG
Waterloo Rose
SALG
Side 1 av 1

58 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK