Sko Online

99 treff

Novita – kvalitet og eleganse

Ser du etter klassiske, elegante sko som gir antrekket ditt en økt stil, så er Novita sko et godt valg. De designer alle skoene sine selv som lages i skinn av høy kvalitet som er håndkuttet på Novitas fabrikker. Kun skinn som tilfredsstiller Novita sine strenge kvalitetskrav blir brukt i skoene. I tillegg til at skoene er vakre å se på, er det også designet for å være komfortable, hvor de mest eksklusive variantene har yttersåler av lær, med siste skopussen gjort for hånd av de ansatte ved Novita selv.

Novita i italiensk skinn

På Footway kan du kjøpe Novitas lave sko i sort eller mørkeblått i behagelig skinn som passer for mange anledninger. Enten du har et møte eller en middag med pent antrekk, om du skal være på kontoret mesteparten av dagen, eller om du skal velge sko til en lørdagstur på byen, så har Novita sko for deg. Skoene passer like fint til dressbukser som til smale sorte eller lyse bukser, og går selvsagt pent til skjørt. Kombiner med en lekker veske, trenchcoat eller en ¾ lang jakke, og du vil ha et antrekk som er både vakkert og elegant.

Stell av Novita sko

Novitas sko lages alltid i skinn, og ulike andre materialer tilpasses slik at de passer optimalt til enhver sko. For Novita er ikke design av sko bare et håndverk, det er en tradisjon. Og prosessen med å stykke ut læret, sy det sammen og ferdigstille skoen er alltid nøye planlagt, slik at du skal få en feilfri sko. For at skoene dine skal vare så lenge som mulig bør du derfor være like nøye med pleien som Novita har vært med å lage skoen. Impregner og smør dem derfor jevnlig med en krem som er spesialtilpasset skinnet i skoen.

Kjøp Novita online på Footway.no

Fordelene med å handle hos Footway er mange. Først og fremst gjelder dette det store utvalget og den enkle søkefunksjonen som raskt lar deg finne ut om de har Novita-sko i den fargen og størrelsen som du ser etter. I tillegg får du rask levering, fri frakt og 180 dagers åpent kjøp når du handler hos Footway. Footway har også regelmessige kampanjer hvor du kan få utvalgte modeller til en redusert pris, så følg med på våre hjemmesider. I tillegg har Footway prisgaranti noe som betyr at hvis du finner skoen til en bedre pris på en annen norsk nettbutikk eller fysisk butikk, så gir Footway deg skoen til den samme prisen.

Nolvik Navy
Runn Navy
Nolvik Burgundy
Glomma Khaki
Borre Navy
Salo Dk Purple
Salo Lt Pink
Runn Charcoal
Vejen Navy
SALG
Nolvik Khaki
SALG
Viskan Navy
SALG
Siljan Navy/orange
Enan Black
SALG
Viskan Pink
SALG
Esbo Navy
Askim Pink
Glomma Pink
Farum Navy
SALG
Dyvik Jr Navy
FÅ IGJEN
Kolima Khaki
Siljan Dk Purple
SALG
Esbo Pink
SALG
Farum Burgundy
SALG
Star Black/fuxia
SALG
Siljan Navy/pink
Namsen Khaki
Kolima Pink
SALG
Dimbo Pink
FÅ IGJEN
Star Black/Grey
SALG
Jaren Black
Kronoby Charcoal
Begna Lt Pink
SALG
Kronoby Pink
Dyvik Jr Black
Vika Burgundy
SALG
Kaby Black
Flian Black
SALG
Dyvik Kids Navy
Kaby Pink
Alta Blue
Delaney Black
SALG
Frosty White
SALG
Hamar Navy
SALG
Glan Khaki
SALG
Star Black/Fuxia
Esbo Black
SALG
Cabra High Black
FÅ IGJEN
Star Black/grey
SALG
Banzai Black
SALG
Side 1 av 2

99 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK