Sko

222 treff

Ellesse Joggesko - Et moderne Comeback

80-tallets sports- og motejoggesko fra Ellesse har gjort et comeback med deres eksklusive kolleksjon. De har alt fra klassiske retro-joggesko, til metallic panforte og slip-ins i imitert skinn. Ellesse sine sportssko har den peneste formen. Disse trendye og tidløse skoene er laget med kunstlær og imitert skinn av høyeste kvalitet. Ellesse gjenskaper de klassiske skoene med en moderne passform og topp materiale. Gjenopplev dine minner med Ellesse sine moteriktige joggesko som passer like godt av banen som på, og som kombinerer både stil og komfort.

Ellesse sin arv

Elesse ble grunnlagt i 1959 med en drøm: å bli det mest stilfulle sportstøy-merket, og med sine joggesko gjorde Ellesse en rekke gode sponsoravtaler. Merket ble startet av den italienske designeren Leonardo Servadio. Ellesse var elsket for sine sydde logoer, og var et av de første skoprodusentene som brukte tydelige merkevarelogoer. Merket kom litt på avveie et eller annet sted på 1990-tallet, og opplevde en gjenfødsel i 2010 med sin retro-kolleksjon. Med 144,000 følgere på Instagram og 80,000 følgere på Facebook er Ellesse tilbake med sine artige og glamorøse sko.

Off-court og On-court Joggesko for Ustoppelige Mennesker

Foruten de ikoniske Ellesse-modellene, er Ellesse sine treningssko hyllet for sin design og sin ytelsesevne. Alle elsker Ellesse sine sko på grunn av deres minimalistiske design. Folkens, Anzia og Pavia joggeskoene vil føles så naturlige når du har dem på, at de blir som en del av deg, så behagelige er de. Jenter, Ellesse har de beste joggeskoene og slip-ins for deg. Alt fra rose-gull, bronse og sølv til sort og hvitt. Ellesse har de rette fargene for enhver anledning. Vil du ha dem på med din blomsterkjole? Bruk i så fall deres Panforte slip-ins. Vil du se mer sporty ut? Se på Ellesse sin joggesko-kolleksjon for kvinner.

Hva gjør Ellesse så spesielt?

Med Ellesse sitt nye samarbeid med Mecklenburgh, beveger de seg seg mot en mer bærekraftig tilnærming til mote. Deres nye miljøvennlige råmaterialer lages av resirkulert plast. Er ikke det et stort skritt fremover for treningsartikler? Det italienske treningstøymerket startet med å spesialisere seg innen tennis- og skimote og har siden utviklet seg til å skape designer-skotøy. Nå er de også ledende innen i miljøvennlig sportstøy. For å kjøpe Ellesse sko, kan du sjekke ut de behagelige og gode modellene i vår Ellesse-kolleksjon.

Kjøp Ellesse Online hos Footway

Footway er stolt av å kunne legge Ellesse sportstøy til sin online-kolleksjon. Vi vet at du har en nostalgi for Ellesse-merket og vi vil at du skal kunne få skoene levert på døren. Våre bilder reflekterer virkelig det pene ved Ellesse sine sko, og du kan kjøpe dine favoritt-sportssko med ett klikk. Ta en titt på vår brukervennlige nettside og bli en stolt eier av dine perfekte Ellesse joggesko.

Vento Havanna
3 FOR 2
Diaz Tdm
3 FOR 2
Madoc Black
3 FOR 2
Milan Cognac
3 FOR 2
3 FOR 2
Godwin Tdm
3 FOR 2
Dorien Black
3 FOR 2
Forster Kenia
3 FOR 2
Maran Cigar
3 FOR 2
Garvin Black
3 FOR 2
Massimo Black
3 FOR 2
Gallo Tobacco
3 FOR 2
Oskol Noce
3 FOR 2
Orwin Black
3 FOR 2
Dallin Kenia
3 FOR 2
Gama Ocean
3 FOR 2
Milan Schwarz
3 FOR 2
Dane Tdm
3 FOR 2
3 FOR 2
Galant Black
3 FOR 2
Marian Cafe
3 FOR 2
Danilo Tdm
3 FOR 2
Jerry Pacific
3 FOR 2
Jerry Cognac
3 FOR 2
Gallo Black
3 FOR 2
Darrow Ocean
3 FOR 2
Osmond Cognac
3 FOR 2
Side 1 av 4

222 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK