Sko Online

98 treff

Duffy in Leather-sko – lær å elske lær

Enten man skal på middag til familien, på juleselskap, jobbtreff eller en romantisk date med kjæresten, har man ofte det samme problemet: uansett hvor hot kjolen eller buksa er blir det ikke perfekt uten de riktige skoene til. Og er man på reisefot og ikke vil pakke med seg ti forskjellige par til ethvert antrekk, er det kjekt å ha ett par som passer til det meste, og som er behagelige å ha på i flere timer om gangen og som ser bra ut. Velkommen til Duffy in Leather-sko – sko som føttene dine vil elske og som garantert vil gi deg noen beundrende blikk.

Duffy in Leather – svensk design

Duffy in Leather leverer trendy sko for den motebevisste. Vår- og sommerkolleksjonen fra Duffy in Leather heter ”Choose What You Like”, og har alt som et skoskap bør inneholde til priser som lommeboka tåler. Duffy in Leather lager sko som sneakers, pumps, boots, trendy gummistøvler og sandaler. Hos Footway.no leverer vi for tiden et stort utvalg av Duffy in Leather-boots, i en rekke tøffe farger fra svart, brunt og beige til knallgrønt, blått og oransje. Duffy in Leather leverer også en helt unik serie med skoletter i farger med brodering på hæl- og ankelpartiet. Med Duffy in Leather-sko er du garantert å ikke gli inn i mengden – med mindre du vil.

Stell dine Duffy in Leathers

Duffy in Leather velger de aller beste materialene for sine sko. Som navnet antyder lager Duffy in Leather primært sko av lær, med såler av gummi. For å få dine Duffys til å holde seg fine så lenge som mulig, bør du følge noen grunnleggende tips for stell og renhold. Bruk en myk, fuktig klut til å fjerne smuss fra skoene etter bruk. Sørg får å pusse skoene dine jevnlig, med en type skokrem som passer for læret i dine sko. Bruker du skoene dine vinterstid og i vått vær, så pass på å impregnere ekstra godt slik at du beskytter skinnet mot fuktighet og salt.

Kjøp Duffy in Leather online på Footway.no

Når du bestiller fra footway.no får du hurtig levering, fri frakt og 180 dagers åpent kjøp. Hvis du har spørsmål før du bestemmer deg eller etter du har kjøpt en vare, kan du kontakte en av våre medarbeidere på kundeservice. Vi har stort utvalg Duffy in Leather-boots, og alle modellene vises i bilder fra flere vinkler slik at du får et detaljert inntrykk også ved netthandling. Hvis du er usikker på en størrelse, kan du sjekke våre størrelsesguider, eller ringe oss for en prat. Vi har også regelmessig kampanjer hvor du kan få utvalgte modeller til redusert pris, så følg med på footway.no.

Diaz Tdm
SALE
Vento Havanna
SALE
Milan Cognac
SALE
WM Malik Kenia
SALE
Madoc Black
SALE
Massimo Havanna
SALE
Dorien Black
SALE
Milan Schwarz
SALE
Clemente Jeans
Dallin Kenia
SALE
Gallo Tobacco
SALE
Orwin Black
SALE
Maran Cigar
SALE
Garvin Black
SALE
Haily Tdm/ebony
SALE
Marian Cafe
SALE
Dane Tdm
SALE
Jerry Cognac
SALE
Osmond Cognac
SALE
Oskol Noce
SALE
Massimo Black
SALE
Oder Black/nougat
SALE
Gala Cognac
SALE
Galant Black
SALE
Gama Ocean
SALE
Dalbert Black
Darton Cognac
SALE
Danilo Tdm
SALE
Dwaine Black
SALE
Osmond T.d.moro
SALE
Orwin Cigar
FEW LEFT
Dylan Black
SALE
Plaza Black
SALE
Plaza T.D.Moro
SALE
Barton Tdm
Belas Ebony
SALE
Dan Ocean/bianco
SALE
Gabrio Black
FEW LEFT
Patriot T.D.Moro
Patron T.D.Moro
Osmond Noce
SALE
Dakin Tdm
SALE
Patriot Havanna
SALE
Pinar Schwarz
SALE
Dalbert Nut/kenia
FEW LEFT
Morice Fox/ocean
SALE
Tampico Kenia
FEW LEFT
25-638-00 Schwarz
SALE
Don Stone
SALE
Billigkroken
Side 1 av 2

98 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK