Sko

172 treff

Bloch-sko – søte damesko

Bli inspirert av et fyldig sortiment av nydelige Bloch-sko. Skoene har en helt magisk passform, er komfortable å ha på seg hele dagen og har dessuten et skikkelig fint design. Velg blant er stort utvalg av søte ballerinasko, eller sats på et par lekre høye hæler. Du kan velge mellom mange farger og modeller.

Bloch-sko – historie og visjon

Det hele begynte med dans, og året var 1932. Grunnlegger Jacob Bloch elsket dans og musikk, og da han besøkte en ballettskole, så han at mange av jentene hadde problemer med skoene. Han bestemte seg for å lage bedre dansesko. Opp gjennom årene har selskapet utviklet seg voldsomt, men kvaliteten og funksjonaliteten er fortsatt den samme gode. I dag kan du kjøpe nydelige ballerinasko og høy hæler i glade farger fra Bloch.

Bloch-sko – stiltips og pleie

Med nesten hundre år med utvikling og erfaring i bagasjen vet Bloch hvordan man designer funksjonelle, søte og fine sko. Her kan du velge blant sko som passer både til hverdags og fest. Kombiner et par fargerike ballerinasko med en søt sommerkjole eller et par skinny jeans.

Bloch-sko online på Footway

Unn deg et par fine sko i en farge som piffer opp looken din. Ballerinasko kan utmerket godt brukes både til hverdags og fest. Når du handler på Footway, handler du trygt og effektivt. Vi spanderer frakt og retur og gir deg åpent kjøp i 180 dager – alt for å gjøre deg fornøyd.

Pepper Black
FEW LEFT
Malik Black
FEW LEFT
Gallo Black
FEW LEFT
Kassan Kenia/blue
FEW LEFT
Darrow Ocean
FEW LEFT
Jervis Black
FEW LEFT
Patriot Black
FEW LEFT
Gabun Black
FEW LEFT
Gabrio Black
FEW LEFT
Dalbert Nut/kenia
FEW LEFT
Hel Ocean
FEW LEFT
Forster Kenia
FEW LEFT
Orwin Cigar
FEW LEFT
Osmond Black
FEW LEFT
Tampico Kenia
FEW LEFT
Eloy Black
FEW LEFT
Side 1 av 3

172 treff
Når du surfer her tillater du cookies.OK