Sko

170 treff

Dico Copenhagen – sko med dansk design

Her har du et skosortiment som vil overraske. Dico Copenhagen-sko er så utrolig lekre at man knapt tør å bruke dem. Men det skal du! Til hverdags og fest hele året! Dico Copenhagen-sko er beregnet for deg som elsker mote, og som stiller høye krav til kvalitet, passform og funksjonalitet.

Dico Copenhagen-sko – bakgrunn og kjente modeller

Dico Copenhagen er et utrolig populært skomerke med flere år i bransjen. Det som virkelig kjennetegner merket, er kompetansen når det gjelder skandinavisk design, funksjonalitet og kvalitet. Kun de beste materialene blir brukt under produksjonen. Dico Copenhagen-sko er til for å brukes, og de kompletterer antrekket ditt.

Dico Copenhagen-sko – stil og vedlikehold

Dico Copenhagen-sko er laget av ekte skinn og er av høy kvalitet. Du kan med fordel matche skoene til pene bukser, en kjole eller jeans. Bruk skoene hele året og føl deg på topp. La skoene likevel bli hjemme i det verste regnværet.

Dico Copenhagen-sko online på Footway

Du må vel ikke ha bursdag for å unne deg noe fint? Bestill hjem trendy og vakre sko fra Dico Copenhagen allerede i dag! Hos oss på Footway vil kundeservice alltid stå klar for å hjelpe. Vi kan tilby fri frakt, fri retur og 180 dagers åpent kjøp.

Pepper Black
FEW LEFT
Malik Black
FEW LEFT
Gallo Black
FEW LEFT
Kassan Kenia/blue
FEW LEFT
Darrow Ocean
FEW LEFT
Jervis Black
FEW LEFT
Patriot Black
FEW LEFT
Gabun Black
FEW LEFT
Gabrio Black
FEW LEFT
Dalbert Nut/kenia
FEW LEFT
Faith Boot
FEW LEFT
Hel Ocean
FEW LEFT
Forster Kenia
FEW LEFT
Orwin Cigar
FEW LEFT
Osmond Black
FEW LEFT
Tampico Kenia
FEW LEFT
Eloy Black
FEW LEFT
Side 1 av 3

170 treff
Når du surfer her tillater du cookies.OK