Sko

176 treff

Pura Lopéz-sko – spansk stil og eleganse

Shop nydelige høyhælte sko til jobb og fest fra spanske Pura Lopéz online hos oss på Footway. I tillegg til kvalitet tilbyr Pura Lopez sko med stil og eleganse, noe vi ikke kan få for mye av her i livet!

Pura Lopéz-sko – historie og bakgrunn

Pura Lopéz er et spansk merke med røtter som går helt tilbake til 50-tallet, da grunnleggerne av selskapet begynte å jobbe med å lage sko i et mindre verksted. Siden den gang har mye forandret seg, men de verner fortsatt om håndverket og den høye kvaliteten.

Spansk, feminint design med Pura Lopéz-sko

Pura Lopéz-sko kommer i flere ulike modeller, men det de alle har til felles, er nydelig design og håndverk av svært god kvalitet. Uansett om du ser etter høye hæler til en fest eller bare et par fine sko til jobb, har vi noe til deg fra Pura Lopéz. Regelmessig behandling med skopleieprodukter vil gi skoene dine lengre levetid.

Shop Pura Lopéz-sko online

Shop ditt neste par Pura Lopéz-sko online hos oss på Footway. Vi har raske leveranser, gratis frakt og åpent kjøp i 180 dager. Prøv skoene hjemme i ro og mak, og hvis du må levere dem tilbake, spanderer vi returen.

Gallo Black
FEW LEFT
Malik Black
FEW LEFT
Pepper Black
FEW LEFT
Kassan Kenia/blue
FEW LEFT
Gabun Black
FEW LEFT
Darrow Ocean
FEW LEFT
Forster Kenia
FEW LEFT
Patriot Black
FEW LEFT
Osmond Black
FEW LEFT
zaab117
FEW LEFT
Hel Ocean
FEW LEFT
Gabrio Black
FEW LEFT
Dalbert Nut/kenia
FEW LEFT
Orwin Cigar
FEW LEFT
Tampico Kenia
FEW LEFT
Side 1 av 3

176 treff
Når du surfer her tillater du cookies.OK