Sko Online

75 treff

Duffy in Leather-sko – lær å elske lær

Enten man skal på middag til familien, på juleselskap, jobbtreff eller en romantisk date med kjæresten, har man ofte det samme problemet: uansett hvor hot kjolen eller buksa er blir det ikke perfekt uten de riktige skoene til. Og er man på reisefot og ikke vil pakke med seg ti forskjellige par til ethvert antrekk, er det kjekt å ha ett par som passer til det meste, og som er behagelige å ha på i flere timer om gangen og som ser bra ut. Velkommen til Duffy in Leather-sko – sko som føttene dine vil elske og som garantert vil gi deg noen beundrende blikk.

Duffy in Leather – svensk design

Duffy in Leather leverer trendy sko for den motebevisste. Vår- og sommerkolleksjonen fra Duffy in Leather heter ”Choose What You Like”, og har alt som et skoskap bør inneholde til priser som lommeboka tåler. Duffy in Leather lager sko som sneakers, pumps, boots, trendy gummistøvler og sandaler. Hos Footway.no leverer vi for tiden et stort utvalg av Duffy in Leather-boots, i en rekke tøffe farger fra svart, brunt og beige til knallgrønt, blått og oransje. Duffy in Leather leverer også en helt unik serie med skoletter i farger med brodering på hæl- og ankelpartiet. Med Duffy in Leather-sko er du garantert å ikke gli inn i mengden – med mindre du vil.

Stell dine Duffy in Leathers

Duffy in Leather velger de aller beste materialene for sine sko. Som navnet antyder lager Duffy in Leather primært sko av lær, med såler av gummi. For å få dine Duffys til å holde seg fine så lenge som mulig, bør du følge noen grunnleggende tips for stell og renhold. Bruk en myk, fuktig klut til å fjerne smuss fra skoene etter bruk. Sørg får å pusse skoene dine jevnlig, med en type skokrem som passer for læret i dine sko. Bruker du skoene dine vinterstid og i vått vær, så pass på å impregnere ekstra godt slik at du beskytter skinnet mot fuktighet og salt.

Kjøp Duffy in Leather online på Footway.no

Når du bestiller fra footway.no får du hurtig levering, fri frakt og 180 dagers åpent kjøp. Hvis du har spørsmål før du bestemmer deg eller etter du har kjøpt en vare, kan du kontakte en av våre medarbeidere på kundeservice. Vi har stort utvalg Duffy in Leather-boots, og alle modellene vises i bilder fra flere vinkler slik at du får et detaljert inntrykk også ved netthandling. Hvis du er usikker på en størrelse, kan du sjekke våre størrelsesguider, eller ringe oss for en prat. Vi har også regelmessig kampanjer hvor du kan få utvalgte modeller til redusert pris, så følg med på footway.no.

Genf Cocos/blue
SALE
Vento Havanna
SALE
Diaz Tdm
SALE
Milan Cognac
SALE
WM Malik Kenia
SALE
Madoc Black
SALE
Dorien Black
SALE
Massimo Havanna
SALE
Godwin Tdm
SALE
Forster Kenia
FEW LEFT
Dallin Kenia
SALE
Clemente Jeans
Haily Tdm/ebony
SALE
Dane Tdm
SALE
Maran Cigar
SALE
Garvin Black
SALE
Osmond Cognac
SALE
Massimo Black
SALE
Jerry Cognac
SALE
Gama Ocean
SALE
Gala Cognac
SALE
Danilo Tdm
SALE
Kassan Kenia/blue
FEW LEFT
Jerry Pacific
SALE
Darton Cognac
SALE
Osmond T.d.moro
SALE
Plaza Black
SALE
Pepper Black
FEW LEFT
Belas Ebony
SALE
Gabrio Black
FEW LEFT
Orwin Cigar
FEW LEFT
Osmond Noce
SALE
Patriot Havanna
SALE
Dakin Tdm
SALE
Pinar Schwarz
SALE
Vento Black
SALE
Dan Ocean/bianco
SALE
Marlon Havanna
Lowell Black
FEW LEFT
Barton Tdm
Gama Cigar
FEW LEFT
Arturo White
25-742-00 Schwarz
FEW LEFT
Jost Black
Jores Black
24-821-07 T.D Moro
FEW LEFT
Goya Pepe
Jervis Black
FEW LEFT
Patriot T.D.Moro
Patron T.D.Moro
Patriot Black
FEW LEFT
Stuart Dove Grey
Billigkroken
Side 1 av 2

75 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK