Sko Online

188 treff

Novita – kvalitet og eleganse

Ser du etter klassiske, elegante sko som gir antrekket ditt en økt stil, så er Novita sko et godt valg. De designer alle skoene sine selv som lages i skinn av høy kvalitet som er håndkuttet på Novitas fabrikker. Kun skinn som tilfredsstiller Novita sine strenge kvalitetskrav blir brukt i skoene. I tillegg til at skoene er vakre å se på, er det også designet for å være komfortable, hvor de mest eksklusive variantene har yttersåler av lær, med siste skopussen gjort for hånd av de ansatte ved Novita selv.

Novita i italiensk skinn

På Footway kan du kjøpe Novitas lave sko i sort eller mørkeblått i behagelig skinn som passer for mange anledninger. Enten du har et møte eller en middag med pent antrekk, om du skal være på kontoret mesteparten av dagen, eller om du skal velge sko til en lørdagstur på byen, så har Novita sko for deg. Skoene passer like fint til dressbukser som til smale sorte eller lyse bukser, og går selvsagt pent til skjørt. Kombiner med en lekker veske, trenchcoat eller en ¾ lang jakke, og du vil ha et antrekk som er både vakkert og elegant.

Stell av Novita sko

Novitas sko lages alltid i skinn, og ulike andre materialer tilpasses slik at de passer optimalt til enhver sko. For Novita er ikke design av sko bare et håndverk, det er en tradisjon. Og prosessen med å stykke ut læret, sy det sammen og ferdigstille skoen er alltid nøye planlagt, slik at du skal få en feilfri sko. For at skoene dine skal vare så lenge som mulig bør du derfor være like nøye med pleien som Novita har vært med å lage skoen. Impregner og smør dem derfor jevnlig med en krem som er spesialtilpasset skinnet i skoen.

Kjøp Novita online på Footway.no

Fordelene med å handle hos Footway er mange. Først og fremst gjelder dette det store utvalget og den enkle søkefunksjonen som raskt lar deg finne ut om de har Novita-sko i den fargen og størrelsen som du ser etter. I tillegg får du rask levering, fri frakt og 180 dagers åpent kjøp når du handler hos Footway. Footway har også regelmessige kampanjer hvor du kan få utvalgte modeller til en redusert pris, så følg med på våre hjemmesider. I tillegg har Footway prisgaranti noe som betyr at hvis du finner skoen til en bedre pris på en annen norsk nettbutikk eller fysisk butikk, så gir Footway deg skoen til den samme prisen.

950 Harlem Black
FEW LEFT
933 Harlem Carmin
SALE
1023 Heathrow Black
SALE
927 Harlem Black
SALE
933 Harlem Black
SALE
Parma Black
SALE
0077 Bristol Black
SALE
Harlem Yellow
SALE
Scooter Jr Black
1023 Heathrow Blue
SALE
0076 Bristol Black
SALE
925 Harlem Black
SALE
Harlem 925 Black
SALE
1028 Heathrow Black
1296 Kio Black
1142 Gran Via Black
SALE
946 I Breathe Cuero
Creta Black
SALE
Star Black/fuxia
SALE
Oteiza 0621 Black
SALE
Parma Navy
SALE
1462 Tampere Black
I Meet Black
SALE
1460 Tampere Black
99 Bristol Black
SALE
Star Black/Grey
SALE
Explorer Black
SALE
Parma Grey Grey
SALE
Antibes Brown
SALE
Mykonos587 Blackred
SALE
1142 Gran Via Brown
SALE
Comet Bronze 24
SALE
Alfarma Blackblack
SALE
362 Amsterdam Black
Bergen 0917 Black
927 C Harlem Black
SALE
Rom Black
SALE
Harlem 0945 Black
SALE
I Breathe 976 Black
SALE
1294 Kio Black
I Breathe 976 Cuero
Agnella Black
SALE
Creta Kaki
SALE
0074 Bristol Black
SALE
Creta Sand
SALE
I Enjoy Black
I Like Black
SALE
I Meet 146 Black
Noemi Black
1016 Zundert Black
SALE
I Breathe 997 Black
SALE
Harlem Artic
SALE
Side 1 av 4

188 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK