Herresko Online

68 treff

Converse herresko – Lettvinte sko for lettvint bruk

Er du mye ute og opplever at skoene for får hull på seg eller ikke er helt laget for robust bruk, bør du nå vurdere å skaffe deg et par fra Converse. De spesialiserer seg på billige men solide sko som uten problemer kan brukes til så mangt som vil tære på mer normalt fottøy. Til de gode prisene slipper du å punge ut med for mye også, og du finner dem i omtrent alle mulige slags farger for de som har forskjellig smak. Du vil være sikret fottøy som gleder deg når du velger Converse.

Converse sko for herrer – historie og kjente modeller

Converse hadde sin begynnelse helt på begynnelsen av 1900-tallet i USA, og har siden 20-tallet vært populært i basketball-miljøet. Under den andre verdenskrig ble Converse mye brukt av den amerikanske hæren for trening, og både punkere og rappere har senere bidratt til økt omsetning av sko fra Converse. Gummisålene har som oftest én eller to striper som går hele skoen rundt, og det er flere som har store samlinger av disse fargerike skoene. Converse er også kjent i skateboard-miljøet, og har arrangert flere mesterskap hvor kjente skateboardere har deltatt.

Converse herresko – vedlikehold og stylingtips

De solide gummisålene tåler mye bruk, men alle fottøy har godt av litt vedlikehold. Du kan få gjort mye med en fuktig klut, og legg til litt såpe dersom skoene har blitt ekstra skitne. Da bidrar du også til at de klare fargene holder seg lengre, og en skobørste vil også gjøre at du får vekk skitt i alle kriker og kroker. Converse sko passer glimrende for skatere og basketspillere, hvor antrekket består av løse og ofte ungdommelige klær. Siden punkermiljøet også bruker Converse passer de fint til antrekk som vekker oppsikt, for eksempel et antrekk i sterke og ukonvensjonelle farger.

Converse sko for herrer online med footway

Du må gjerne prøve footway for enkel shopping for sko på nettet, siden vi har enkle kundeløsninger og tilbud det er vanskelig å matche. 180 dagers angrerett er ett av de tilbudene, som gjør at du får bli godt kjent med fottøyet for å se om det passer deg eller ikke. Du kan enkelt returnere dem hvis du ikke blir fornøyd, og kostnadene for frakt er det vi som dekker. Vår kundevennlige prisgaranti sørger også for at du er garantert den laveste prisen på de skoene du måtte ønske.

Status 2,0 Blu
Mens Bbk
SALG
Mens Cdb
64996 BRN
SALG
Go Vulc 2 Blk
SALG
Status 2,0 Nvy
SALG
Mens Bbk
SALG
64589 BOL
SALG
Go Run 600 Bkw
SALG
53995 BLOR
SALG
Reprise BLK
SALG
Side 1 av 2

68 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK